Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2010

BASKET : ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ

O μεγάλος αγώνας στο μπάσκετ (γυναικεία ομάδα μπλόγκερς vs ανδρικής) πλησιάζει. Η προετοιμασία των δύο ομάδων τελειώνει. Μερικά στιγμιότυπα από τους αθλητικους μας ρεπόρτερ :

1// Στις θέσεις των επισήμων που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα - μεταξύ άλλων - και δύο διάσημες αθλήτριες του γυναικείου μπάσκετ. Η Αυστραλή Lauren Jackson και η Αμερικάνα Lisa Leslie. Θεωρούνται οι ομορφότερες μπασκετμπολίστριες στον κόσμο, και μιλάμε μεταξύ αυτών που παίζουν πολύ καλό μπάσκετ (ΑΛΗΘΕΙΑ αυτό !!)Η Lauren Jackson είχε κλέψει καρδιές και στους Ολυμπιακούς του 2004 στην Αθήνα ! (Φτου γαμώτο και δεν το ήξερα τότε να πάω να την δώ !!)


2// Μεγαλοπαράγοντας της ανδρικής ομάδας ολοκληρώνει τις απαραίτητες επαφές με την διατησία 

  
3// Στιγμιότυπα από την προετοιμασία των δύο ομάδων (έβαλα και τους άνδρες να χαρούνε και οι φίλες μας εδώ κανένα κοιλιακό !)

5// Τα μπλουζάκια του αγώνα έχουν γίνει ανάρπαστα. Ιδίως τα γυναικεία. 
6// Ρωτήσαμε μια οπαδό της γυναικείας ομάδας που προσέρχεται στον αγώνα, τι γνώμη έχει για τις προβλέψεις ότι αυτή τη φορά η ανδρική ομάδα θα σκίσει τη γυναικεία (στο μπάσκετ... ). Η απάντηση της χαρακτηριστική : 


Ο μεγάλος αγώνας έρχεται σε λίγες μέρες. Τα εισητήρια έχουν εξαντληθεί. Φήμες λένε ότι τα αγόρασε όλα γνωστός μαυραγορίτης και τα πουλά διπλή τιμή ! Προλάβετε !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου