Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου 2010

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΜΑΤΣ !!

Σας έκανα την περιγραφή του αγώνα, αλλά δεν σας έδειξα φωτογραφίες ! Έτσι λοιπόν μέχρι να ορισθεί το επόμενο ματς (σε μπασκετ αυτή τη φορά) θα σας δείξω φωτογραφικό υλικό από τον μεγάλο αγώνα που τόσο απολαύσατε (και εγώ μαζί σας). .

Αποκλειστικότης του μπλογκ ! Εδώ όσα δεν είδατε σε καμία αθλητική εφημερίδα !  Με κλικ πάνω τους οι φωτό μεγαλώνουν.

1) Οι γυναίκες είχαν πάρει το ματς στα σοβαρά. Προπονιόντουσαν και πρίν από αυτό, όλη την ώρα. Να τα ντοκουμέντα, όλων των μωρών τα πόδια με τόπια  : H μπάλλα ποδοσφαίρου αριστερά είναι Lui Vuitton !! To μάτι της ονειρέματα το πήρε χαμπάρι, μου το επεσήμανε (σε μένα τον άσχετο) και το συμπληρώνω εκ των υστέρων !! Για να δείτε με τι μπάλλες παίζαμε !!

2) Και άλλο ένα στιγμιότυπο από την προπόνηση. Κάποια μου θυμίζει... κάποια μου θυμίζει... Πάντως το στυλάκι άπαιχτο !!  Ο Μαραντόνα σε ξανθό !! 
Όσο για ΤΙΣ μπάλλες... και οι ΤΡΕΙΣ μια χαρά είναι !! 3) Πριν από την έναρξη οι παίκτες σε προσοχή ακούνε τον Ύμνο της ομάδος των Γυναικών bloggers. 
Είδατε ευλάβεια και κάτανυξη η δικιά σας ? 
Αμ ' αυτός ? Σέβεται την αντίπαλο !  Άμα έχει αρχές ο άνθρωπος... ξέρει που να βάζει τα χέρια του  ( για ... αρχή !! )  
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Mετά την λήξη του αγώνα ο αθλητικός φωτογράφος απελύθη διότι παρέλειψε να δείξει που είχε ο άνδρας το ΑΛΛΟ του χέρι !!4) Κρίσιμη στιγμή του αγώνα. Η ομάδα των γυναικών ετοιμάζεται να χτυπήσει φάουλ, ο τερματοφύλακας των ανδρών δίνει οδηγίες στους συμπαίκτες του, δύο γυναίκες πάνε να απασχολήσουν τον Τζιπ που δε φαίνεται...  
η δε εκτελέστρια ετοιμάζεται να τιναξει τα μάτια του τερματοφύλακα... λάθος τα δίχτυα ήθελα να πω !! 5) Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με βροχή ! Απτόητες οι γυναίκες παρέταξαν τα στήθη τους ! (και τι στήθη, παντός καιρού ! ) Με το που σταμάτησε η βροχή και μέχρι να στεγνώσουν οι φανέλες οι άνδρες όλο πάνω τους έπεφταν και έκαναν φάουλ ! Περίεργο παιχνίδι !! 
6) Μετά την λήξη των επεισοδίων που οδήγησαν στην διακοπή του αγώνα η νικήτρια ομάδα αποχωρεί !  Οι φήμες ότι η ομάδα των ανδρών τις περίμενε για να τις "  συγχαρεί προσωπικά"   στα αποδυτήρια ελέγχεται για την ακρίβεια της. Πάντως ο Τζιπ, το "    αφήστε τα μίση"   το φώναζε, να λέμε την αλήθεια... 
Τα αθλητικά προσόντα των γυναικών bloggers προφανή, τι να λέμε τώρα... ξέρουν να παίζουν τόπι !!

7) Σας οφείλω μία φωτό... το ξέρω... Όσοι και όσες διάβασαν το ματς και την ζήτησαν... σε παγκόσμια αποκλειστικότητα... 


Θαυμάστρια του Τζιπ έκλεψε την περιβόητη βρακοζώνα της γιαγιάς του την ώρα που έκανε ντούζ (όχι η βρακοζώνα, ούτε η γιαγια του, μιλάμε για τον Τζιπ !!)

Και που να δείτε τι θα γίνει στο Μπασκετ ! Ρίξτε σπίρτο στο παρκέ !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου