Πέμπτη, 9 Δεκεμβρίου 2010

ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΜΙΣΗ !! - PART II


Καλό μεσημέρι !  

Όχι σβήστε το !! Μεσημέρι είχα δανείσει κάτι χρήματα στον Χριστόφορο. Όχι πολλά, μερικά μύρια για τις περαιώσεις των επόμενων 100 ετών. Μπορεί λοιπόν να νομίζει ότι το καλό μεσημέρι είναι σπόντα για να μου τα επιστρέψει !!

Γειά σας !

Όχι πάλι, γαμώτο ! Διαγράφεται !! " Γειά σας είχα πεί στον Ιον και στον Καπετάνιο όταν ήπιαμε οι τρείς μας καφέ σε μία καφετέρια και μπορεί να νομίσουν ότι το ξαναλέω γιατί δεν μου είπαν και εκείνοι και παρεξηγήθηκα !

Λοιπόν...

Ώχ !! "Λοιπόν" είχα πεί στην Πορκουπίνα  στο τελευταίο σχόλιο... Λέτε να μαζευτούν πολλά τα "λοιπόν" και να υποψιαστούν στο Κιλκίς πολλά "σου 'πα μού 'πες" ?

Φιλιά

Μπα... Άστε το και αυτό... Το "φιλιά" το χρησιμοποιεί η Κάκια, η Reflection και δεν συμμαζεύεται... Θα το πάρει για σπόντα, ότι εννοώ πως κατάλαβα το υπονοούμενο της για την Ονειρέματα, η οποία σχολίασε την Μέγγυ πως είπε για την Σταυρούλα ότι ανακάτεψε τον Βάγγο τον Περιβάλλοντα με την Ελένη η οποία δεν έφησε την προκληση της Καπετάνισσας αναπάντητη...

Η οποία  χρησιμοποίησε την ... που είχε πει για τον... αλλά και για τις... αφήνοντας παράλληλα υπόνοιες για τους ...  

Ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε !!

Τρελλάθήκατε ???

Αντε να μην βούτηξω κανένα σκουπόξυλο !!

Και όχι... Μπορεί να ξέχασα μέσα στη φούρια μου μερικά ονόματα στα όσα έγραψα παραπάνω αλλά ΔΕΝ τα ξέχασα όλα, ΔΥΟ τα παρέλειψα επίτηδες. Και η απουσία δείχνει !!  

Και όχι !! Χα-χα-χα και χου-χου-χου αυτή την φορά δεν έχει !!

Και ναι ! Οποιαδήποτε σχέση με τα εσχάτως συμβαίνοντα σε μερικά μπλόγκια ΔΕΝ είναι συμπτωματική !!  

Όλα τα 'χα, να δω  καλές μου φίλες, μαλλί με μαλλί μου έλειπε !!

Και γιατί περικαλώ ; Επείδή έφτασαν να αναπνέει η μία και η άλλη να υποψιάζεται ότι το κάνει επίτηδες για να της ρίξει διοξείδιο του άνθρακα στα μούτρα !

Άντε !!

Εκ της Υπάτης Αρμοστείας Ηνωμένων Εθνών (και μπλόγκερς) 

(τώρα γιατί έχω ένα προαίσθημα ότι θα τα βάλουν ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ με μένα ; Και να λέει καθε μία ότι στην ουσία έτσι έμεσα υποστηρίζω την άλλη ; 

Λέτε να αληθεύει η παροιμία για τα πίτουρα και τις κότες ; 

Και έχουν βαρύ χέρι !! Και δεν μιλάω ούτε για τα πίτουρα ούτε για τις κότες ! 

Δεν πειράζει. Αν είναι να μονιάσετε, βαράτε με !! 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου