Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2011

1000 ΜΕΤΡΑ - ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΛΗΨΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ


Η Κάλι (ή Νάντια όπως ήθελε να την λένε), με τη βοήθεια των συσκευών που είχε στο διαμέρισμα της εκμεταλλεύεται το ενεργειακό πεδίο των κεραυνών που άρχισαν να πέφτουν στις 9:30.  Τηλεμεταφέρεται μαζί με τον ζαλισμένο και έκπληκτο Παύλο στις Άνδεις, 11.000 χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα και 4.000 μέτρα περίπου ψηλότερα, έξω από την πρωτεύουσα της Βολιβίας, την Λα Παζ. 

Η Κάλι του λέει πως ο δρόμος που βρίσκονται ενώνει την Λα Πάζ με μία μικρότερη πόλη. Ονομάζεται "el camino de la muerte" (ο δρόμος του θανάτου) γιατί είναι πολύ στενός, με χαλίκια στις άκρες που γλυστράνε και σε πολλά σημεία είναι απόκρημνος. Αρκετοί νεκροί από ατυχήματα κάθε χρόνο.  Υπάρχουν επίσης οι τεράστιοι κόνδωρες που αν είναι πεινασμένοι επιτίθενται ακόμα και σε μοναχικούς τουρίστες. Του λέει να μην δοκιμάσει να το σκάσει, πλην όλων των άλλων είναι εξοπλισμένη με ένα νευρωνικό μαστίγιο.

Σε λίγο έρχεται ένα αυτοκίνητο να τους πάρει. Το οδηγεί ο Αμάρο ένας Βολιβιανός. Ενώ η Κάλι προσπαθεί να εξηγήσει στον σαστισμένο Παύλο ότι ήρθε από το μέλλον, ο Αμάρο την αναισθητοποιεί με μία βελόνα. 

Ο Αμάρο λέει στον Παύλο ότι από το 2430 (η εποχή της Νάντιας, της Κάλι, της Ελίνας κ.λ.π.) μπορούν αρκετοί να πάνε έστω και δύσκολα πίσω στον χρόνο και να επιστρέψουν μετά στην εποχή τους ή σε άλλες παλαιότερες του 2430 εποχές. Δεν μπορούν όμως να πάνε πιο μπροστά από το 2430, στο δικό τους μέλλον. Για αυτό λέει στον Παύλο ότι τον χρειάζονται, επειδή ο Παύλος είναι ο μόνος που τα κατάφερε.

Του λέει ακόμα ότι πρέπει να βιαστούν. Σε λίγο φτάνουν σε μία στροφή όπου θα αφήσουν το αυτοκίνητο και θα χωθούν στο μυστικό κρυσφήγετο που έχουν. Όσο μπορούν πιο γρήγορα γιατί έχουν πάνω τους νανο-συσκευές παρακολούθησης και η Κάλι μόλις συνέλθει με τους δικούς της που τους παρακολουθούν με τις νανοσυσκευές παρακολούθησης θα ψάξουν να τους βρουν. Σε συνεργασία, αν χρειασθεί, με κάποιους κόνδωρες που έχουν εμφυτευμένα νανοτσιπάκια στο κεφάλι τους και αν πάρουν εντολή θα τους επιτεθούν. 
Στο κρυσφήγετο, λέει ο Αμάρο στον Παύλο, θα είναι ασφαλείς, οι νανοσυσκευές παρακολούθησης θα εξουδετερωθούν από τα μέσα που έχουν εκεί.


Τώρα, αν θέλετε περισσότερες λεπτομέρειες σε κάτι...  Διαλλέξτε και διαβάστε.            Στο τέλος, για να επιστρέψετε στο κυρίως κείμενο της ανάρτησης,  πατείστε στον browser το πλήκτρο "επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα" (συνήθως είναι σαν " <= " ) 

Λεπτομέρειες για το "el camino de la muerte" και τους κόνδωρες ( όπως τα είπε η Κάλι στον Παύλο ) :  ΕΔΩ

Η Κάλι αρχίζει να λέει στον Παύλο γιατί επέστρεψε από το μέλλον και γιατί τον τηλεμετέφερε στις Άνδεις : ΕΔΩ

Ο Αμάρο μετά την αναισθητοποίηση της Κάλι προσπαθεί να εξηγήσει στον Παύλο πως έχουν τα πράγματα : ΕΔΩ


Άντε και από το επόμενο η συνέχεια !! 
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου