Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2011

1000m - ΠΕΡΙΛΗΨΗ Β!


H Νάντια λέει στη Μάρω ότι ήρθε από το μέλλον, 420 χρόνια μπροστά από σήμερα.

H Mάρω δεν την πιστεύει. Τότε η Νάντια της κάνει μία επίδειξη των πνευματικών της ικανοτήτων όπως και του Ράε Τουν. Μίας μελλοντικής πολεμικής τέχνης.

Στη συνέχεια λέει στη Μάρω ότι μπορούν να τηλεμεταφέρονται χρησιμοποιώντας τα ενεργειακά πεδία των Κεραυνών (τα αστραπόβροντα π.χ. που έπεφταν στα προηγούμενα) όπως και στο χρόνο αλλά στο τελευταίο πολύ δύσκολα. Τέλος της λέει ότι έχει μία δίδυμη αδελφή που την λένε Κάλι αλλά το έχει αλλάξει σε Νάντια.

Κατά τη Νάντια, η Κάλι την κυνηγά γιατί ανήκει σε μία αντίπαλη φατρία που θέλει να αλλάξει το μέλλον. Αρχηγός της αντίπαλης φατρίας είναι η Ελίνα (αυτή που σκότωσε τον Παύλο τον καθηγητή), μία πολύ ικανή φόνισσα. Η Κάλι είναι υπαρχηγός της. Η Κάλι θέλει να σκοτώσει την Νάντια, να της πάρει κάτι που έχει και να γίνει έτσι αρχηγός σε πολλά πλανητικά συστήματα που θα την ακολουθήσουν.

Λέει ακόμα ότι έχουν ένα πολύ ικανό σύμμαχο, ένα πράκτορα που είναι εγκλωβισμένος στην εποχή της Μάρως εδώ και 50 χρόνια και επικοινωνούν μαζί του με κώδικες. Κινδυνεύει όμως γιατί τον πήρε είδηση η Ελίνα και ήρθε να τον βρει. 

Τέλος της λέει ότι ήρθε η Ελίνα με τον Λοτ ένα πράκτορα επίσης από το μέλλον και με άλλους δύο μπράβους από την εποχή της Μάρως. Της δίνει βιαστικά οδηγίες πως να αποφύγει Λοτ και Ελίνα (θα τους ανελάμβανε η ίδια) και πως να προσπαθήσει να την βοηθήσει με τους άλλους δύο. 

Τώρα, αν θέλετε περισσότερες λεπτομέρειες σε κάτι...  Διαλλέξτε και διαβάστε.            Στο τέλος, για να επιστρέψετε στο κυρίως κείμενο της ανάρτησης,  πατείστε στον browser το πλήκτρο "επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα" (συνήθως είναι σαν " <= " )  

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ : ΕΔΩ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΡΩΣ : ΕΔΩ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΝΑΝΤΙΑΣ : ΕΔΩ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΕΛΙΝΑΣ : ΕΔΩ

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΣΙΠΑΚΙΑ : ΕΔΩ

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΑΝΟΣΥΣΚΕΥΕΣ : ΕΔΩ

ΤΙ ΕΙΠΕ Η ΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΜΑΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ : ΕΔΩ

ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΡΑΕ ΤΟΥΝ : ΕΔΩ

Στο επόμενο το τέλος της περίληψης (τι γίνεται με τον Παύλο) 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου