Σάββατο, 28 Ιουλίου 2012

ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΤΕΣΤ

Σήμερα θα σας κάνω ένα τεστ. Κοιτάξτε την παρακάτω φωτογραφία. Θα χρειασθεί να τη δείτε μερικές φορές, η ιστορία πάνω στην οποία βασίζεται το τεστ  γίνει καλύτερα αντιληπτή αν βλέπετε την φωτογραφία. Αν την κλικάρετε μεγαλώνει. 
Δυό χωριά που τα χωρίζει μεγάλη λίμνη. Επικοινωνούνε με μία βάρκα, την έχει ο Ray (R στη φωτό, Ρέϊ). To χειμώνα η επικοινωνία διακόπτεται, μεγάλη η λίμνη, βαθιά, πολλά τα μπωφόρια, ο Ray δεν ρισκάρει, ούτε οι κάτοικοι των χωριών.
Στο κάτω χωριό μένει η Laureen (L - Λωρήν) και στο πάνω ο Εtien (E - Eτιέν). Η κούκλα του κάτω χωριού αυτή, το παληκάρι του πάνω χωριού αυτός. 
Λίγο πριν πιάσουν οι βοριάδες, γίνεται πανηγύρι στο πάνω χωριό. Πάει κόσμο ο  Ρέϊ με την βάρκα του. Γνωρίζει η Λωρήν τον Ετιέν... Να οι χοροί, να τα χαμόγελα, αλλά μαζεμένο κορίτσι η Λωρήν, "για ποιά θα με περάσει σκέφτεται", δεν του έδωσε και πολλά θάρρητα... 
Γυρνά σπίτι της η Λωρήν... και από την άλλη μέρα στο μαύρο μαράζι... Αχ, βαχ... και κλάααμα το κορίτσι... Βρε τι έκανα, έπρεπε να τον αφήσω να με συνοδέψει στο τέλος μέχρι τη βάρκα, αχ πως τον αγαπώ, αχ πως τον θέλω... 
Περνάνε 1-2 μήνες μπαίνει ο χειμώνας, το παίρνει απόφαση η δικιά σας να πάει να τον βρεί. Μαζεύει κάτι χρήματα που είχε για προίκα, φτιάχνει και ένα μπόγο με προικιά ή ότι άλλο και πάει στον Ρέϊ. 
-Πέρνα με απέναντι του λέει, πρέπει να πάω στο πάνω χωριό. 
-Πας καλά κορίτσι μου ; Με τέτοιους βοριάδες ; Δεν κουνάω τη βάρκα. Περίμενε από άνοιξη. 
-Βρε καλέ μου, βρε χρυσε μου... του λέει τον έρωτα της η Λωρήν, του λέει ότι θα τον πληρώσει 10 φορές το ναύλο. 
-Βρε κι ότι έχεις να μου δώσεις δεν κουνάω. Θα φουντάρουμε πριν φτάσουμε στα μισά της λίμνης. 
-Παραλία παραλία ; 
- Ξέχνα το ! Κι αριστερά και δεξιά υπάρχουν ρουφήχτρες, έχει χαθεί κόσμος. Θα πρέπει να ανοιχτούμε για να τις αποφύγουμε και τότε πέφτουμε στα μπωφόρια. 

-Σε παρακαλώ, κρίμα δεν είναι να τον χάσω ; 
-Και εμένα κρίμα δεν είναι τα παιδάκια μου να τραγουδάνε "και η βάρκα γύρισε μόνη, δίχως μέσα τον ψαρά ;" Δεν πάω πουθενά ! ΄Εκλεισε !!Το παίρνει απόφαση η Λωρήν, και αποφασίζει να πάει να βρει τον Ετιέν με τα πόδια !! Από αριστερα (όπως βλέπετε) απάτητα βουνά, χιόνια, χωρίς μονοπάτια, κανείς δεν πήγαινε. Θα την έβρισκαν χαμογελαστή ! 
Αποφασίζει λοιπόν να πάει από τα δεξιά. Ζούγκλα, φίδια, άγρια θηριά, αλλά δεν κόλωσε. Θα περάσω λέει ! 


Μετά από δυό βράδυα φτάνει στο σπίτι του Maurice. (M - Μωρίς). Ευτυχώς που το βρήκε, άγρυπνη ήταν, φοβόταν να κλείσει μάτι μη της την πέσουν θηρία, είχε μισοφάει, πόναγε όλο της το κορμί. Λέει την ιστορία στον Μωρίς και ζητά να μείνει εκεί το βράδυ, να πάρει μια ανάσα. 


Δέχεται ο Μωρίς, αλλά με ένα όρο : Θα του έδινε, ότι λεπτά είχε και δεν είχε. Τον παρακάλεσε η Λωρήν, τα χρειαζόταν για μια προίκα, του είπε όλη την ιστορία από την αρχή, μπας και την λυπηθεί. Ο Μωρίς όμως επέμενε. Δεν την έπαιρνε να περάσει και δεύτερη νύχτα στο δάσος, τι να κάνει του τα έδωσε τα λεφτά. 


Ξανά στα δάση από την άλλη μέρα η Λωρήν, πάλι ένα βράδυ ξαγρύπνησε, φτάνει πτώμα το μεθεπόμενο βράδυ στου Steve. (S-Στηβ) 
Του λέει όλη την ιστορία, ζητά να κάνει ένα μπάνιο, να φρεσκαρισθεί λίγο, να ξαπλώσει σε ένα κρεβάτι το κορμάκι της λίγες ώρες. Κι αν γινόταν να έτρωγε και μια μπουκιά ψωμί. 
Ότι θέλεις, της λέει ο Στηβ. Κι αρωματικό λουτρό έχω (τα παλιά παραμύθια-τεστ γιακούζι δεν διέθεταν ! :)) . . Και φαγάκι, και κρασάκι, και αναπαυτικό κρεβάτι. Με ένα όρο : Θα κάνεις το μπανάκι σου, θα πάρεις μια ανάσα, θα φάμε, θα πιούμε και μαζί θα κοιμηθούμε !
Κόκκαλο η Λωρήν. Τι τον παρακάλεσε να τη λυπηθεί, τι του είπε  "μα αγαπώ άλλον", Ο Στηβ δεν έπαιρνε χαμπάρι. Ήθελε αντάλλαγμα εις είδος. Αλλιως... δάσος απέραντον εκεί έξω... και καλή σας νύχτα ! 
Τι να κάνει η Λωρήν ; Πάλι δεν άντεχε δεύτερη νυχτα έξω. Δεν θα την έβγαζε... και άκουγε τους λύκους, ούρλιαζαν... 
Ενέδωσε λοιπόν η δικιά σας... 


Πως τα περάσανε θα σας γελάσω... Δεν το λέει η ιστορία. Ξεκίνησε πάντως την άλλη μέρα, ήταν κοντύτερα από ότι νόμιζε το πάνω χωριό και το βράδυ έφτασε στου Ετιέν (Ε, Ετιεν). 


Δεν του έκρυψε τίποτα, να λέμε την αλήθεια. Ναι και για τον Στηβ του είπε. Και όλα τα προηγούμενα. 
Ο Ετιέν την άκουσε μεν, δεν συγκινήθηκε όμως καθόλου.  "Με τιμά η αγάπη που μου δείχνεις, λυπάμαι για όσα πέρασες... αλλά εγώ τι φταίω ; Σου είχα δώσει καμια υπόσχεση ; Είχαμε πει κάτι τέτοιο ; έστω να ξαναβρεθούμε ; Τρεις χορους χορέψαμε, γελάσαμε, χαζοφλερτάραμε και όχι ιδιαίτερα, και μετά την έκανες για το χωριό σου. Σε ευχαριστώ πολύ για την αγάπη σου μα δεν θα πάρω... Πέρνα εδώ στο χωριό μια δυό μέρες αν θες, έχουμε και πανδοχείο, θα κανονίσω εγώ τα λεφτά... αλλά πέραν τουτου... είσαι μόνη και αποφάσισε τι θα κάνεις...


Κλάμα η Λωρήν, τον παρακαλούσε, του κωλοτρίβονταν... βράχος ο δικός σας. "Ευχαριστώ, με συγκινείτε, αλλά δεν θα πάρω". Και έδειξε καθαρά ότι το εννοούσε. 


Εδώ τελειώνει η ιστορία. Μη με ρωτάτε τη συνέχεια, δεν έχω ιδέα. 


Τώρα...


Με βάση αυτά που διαβάσατε πάρτε τα πέντε άτομα που παίζουν στην ιστορία (θα τους δείτε και στην φωτό) και βάλτε τους σε μία σειρά. Από το καλύτερο πρόσωπο, το πιό σωστό για την κρίση σας που θα βάλετε πρώτο μέχρι το λιγότερο σωστό για την κρίση σας που θα βάλετε τελευταίο. Και όλα τα ενδιάμεσα φυσικά ανάλογα με το πόσο καλά ή όχι τα θεωρείτε) 
Μετά θα σας πω λίγα για τον χαρακτήρα σας. 


Να πάλι, η ίδια φωτό, μην ανεβοκατεβαίνετε : 


Με τη δημοσίευση των σχολίων σας γίνεται τζερτζελές και πλάκα, αλλά μπορεί να επηρεαστεί ο ένας από τον άλλο. Θα τα βάλω μετά, ως έχουν, αφού πω συμπεράσματα. Και έτσι θα γινει πλάκα. 
Αν το ξερετε όμως το τεστ μη το πείτε.  


Και για να μη ξεχνιόμαστε : Στο άλλο μπλόγκ βγήκε το 7ο κεφάλαιο στο ερωτικό που γράφω... Αν θέλετε... πάτε κλικάροντας κι εδώ


18 σχόλια:

 1. E
  R
  M
  S
  L
  !!! Μπήκα κατευθείαν στο θέμα για να μην τα μπερδέψω! Αχ μ' αρέσουν τα τεστ, πλάκα θα έχει! Περιμένω με αγωνία να μάθω εξελίξεις!
  Καλό Σαββατοκύριακο!
  :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Πω πω! Αφού δεν μου σχολίασες καν, φαντάζομαι! Γάτα καλε...παλιοεγωίστρια! χαχαχα!

   Διαγραφή
 2. ωραίο το παιχνιδάκι σου :))
  1) o βαρκάρης που έχει λίγο μυαλό και ξέρει τους καιρούς και τα νερά μια χαρά της λέει
  να κάτσει στα αυγά της.
  2)τώρα θα μου πεις η κοπέλα ερωτευμένη είναι
  οπότε δικαιολογώ την βλακεία της!!!!
  3)4) οι δυο που την εκμεταλλεύτηκαν , δεν ξέρω ποιον να βάλω σε ποια σειρά , πάντως και οι δυο
  για τα μπάζα...
  5)τελευταίο αφήνω τον όμορφο που αντί να
  νοιώσει την αγάπη της κοπέλας την πετάει
  στην άκρη ... χωρίς σχόλιο αυτό για να μη πω κάτι βαρύ κι ασήκωτο ....
  Συμπέρασμα... άντε κυρά μου σπίτι σου
  και κάνε την πάπια !!!
  χαχαχα

  Καλό Σαββατοκύριακο!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Τελευταός ο Ετιέν ; Βρε Λεβινάκι, υποχρεωμένος ήταν να δεχθεί τον έρωτα της. Το έχω ξαναδεί σε μερικές γυναίκες, όχι πολλές, αλλά το θεωρώ άδικο !
   Ενίσταμαι κύριε πρόεδρε ! Κι αν βρήκε καλύτερη ; Κι αν του πέρασε ο ενθουσιασμός του χορού ;
   Πω πω σκληρότης !! χαχαχαχ

   Ασε που με τόσο έλειψη εγωϊσμου... δεν σε έχω... Μαλλον παρασύρθηκες από τον ρόλο του ως "κακού" , όπως τον βλέπεις.

   Διαγραφή
 3. Δεν το ξέρω το τεστ και οφείλω να ομολογήσω πως είμαι λίγο διστακτικός... Φοβάμαι γιατρέ μου πως μετά την αξιολόγησή μου θα είμαι για τα... σίδερα, χα, χα, χα...

  Λοιπόν, ο καλύτερος είναι ο βαρκάρης γιατί είναι λογικός άνθρωπος. Για τον επόμενο δυσκολεύομαι να πω, μάλλον θα διαλέξω την κοπέλα γιατί είναι μεν συναισθηματική και παράτολμη αλλά έχει στόχους και προσπαθεί να τους πραγματοποιήσει με κάθε τρόπο. Μετά θα έβαζα τον Στηβ (εδώ σίγουρα θα διαφωνούμε με την Κάρυ, χα, χα, χα...) γιατί ο άνθρωπος είναι "καλλιτέχνης", όπως συνηθίζω να λέω! Τι καλύτερο από έναν ύπνο(!) μετά παρέας και μάλιστα εκλεκτής!!! Μετά ο Ετιέν που είναι καθαρός και ξάστερος στα λόγια του και τελευταίος ο Μωρίς που απ' ότι φαίνεται το μόνο που τον νοιάζει είναι το χρήμα.

  Τώρα που είπα "χρήμα" μου ήρθε στο μυαλό το:
  "Το χρήμα δεν το λογαριάζω,
  τα δυο σου μάτια σαν κοιτάζω..."

  Βρε, μήπως να βάλω το Στηβ πρώτο;

  Την καλημέρα μου, εν αναμονή του πορίσματος! Γιατρέ μου, παρακαλώ να είστε επιεικής μαζί μου...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Συναισθηματικούλης ο Κώστας ! χαχαχα Και υπεράνω χρημάτων ;
   Για να δούμε πως θα σε κρίνει η Κάρυ ! χαχασχα

   Διαγραφή
 4. Πρώτος Ο Ετιέν δεν το συζητώ! Ο άνθρωπος...μια χαρά τάπε ήταν κι'ευγενικός δεν την έδιωξε κακήν κακώς...
  Μετά ο R ο βαρκάρης...που ήταν επίσης σωστός και καθαρός! Οχι για την μούρλια της αλληνής να κινδυνεύσει ο άνθρωπος...μια χαρά κι'αυτός
  Μετά τα δύο άλλα καθαρματάκια που εκμεταλλεύτηκαν την ανόητη! Χειρότερος απο τους δύο ο S που το ζήτησε σε είδος!
  Και τελευταία η Χαζοβιόλα η Λωρήν...που δεν μ'έπεισε για τα αδιέξοδα που συνάντησε και που ενέδωσε...με την μία! Η χειρότερη και η πλέον επικίνδυνη γυνή της λίμνης ήταν!!!
  Αυτά...τώρα πάω στο άλλο!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Μάλλον λάθος! Το ξανασκέφτηκα! Πρώτος ο ψαράς ο ξηγημένος και λογικός και μετά ο Ετιέν...
  Οι υπόλοιποι κανονικά στην σειρά που τους πρωτόβαλα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Κάτι μου θυμίζει η ιστορία σου μα δεν είμαι σίγουρη τουλάχιστον δεν ήταν τόσα τα πρόσωπα που έπαιζαν.
  Λοιπόν πρώτος R ο Βαρκάρης για μένα δεν ζήτησε τίποτα απλώς σκέφτηκε την οικογένειά του!
  Μετά θα βάλω τον Ε το αίσθημα ας πρόσεχε δεν είχε δώσει υπόσχεση με το ζόρι δεν θα καθόταν αφού δεν αισθανόταν τίποτα ας πρόσεχε η κοπελιά!
  Τρίτο τον Μ τουλάχιστον ήθελε να πληρωθεί ο τύπος αδρά για τις υπηρεσίες του.
  Και τέλος τον S που βρήκε ευκαιρία να χορτάσει με το κορίτσι τις σεξουαλικές του διαστροφές!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ο πιο έντιμος ήταν ο μορτης που οντως δεν ειχε υποσχεθεί τίποτα στη κοπέλα.

  Και η πιο χαζή ήταν η κοπελια, που πηγε η προικα της αφάγωτη, αλλά και η παρθενιά της τζάμπα. Ωστόσο έκανε το ταξιδάκι της και αυτό που γουσταρε η ψυχουλα της, και έκανε και ενα σεξάκι.

  Οι αλλοι της ιστοριας μου φαινονται αδιάφοροι.

  Δε μπορω να τους βαλω σε σειρα! Οτι βγει για το χαρακτηρα μου, πλάκα θα εχει.

  φιλουρες

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Και για τον Ρει να πω, πως ηταν αρκετα εντιμος! Ουτε χρηματιστηκε ουτε απειλησε, ουτε εκβιασε. Κοιταξε και την οικογενεια του, αλλα προασπισε και το τομαρι του!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Τωρα που το σκεφτομαι, οι 2 ενδιαμερες στασεις της Λ, ηταν μαλακες. Αλλά ποτέ τιποτα δε σου χαριζεται τελικα!!!! Πρεπει να παλεψεις για να το κερδισεις!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Κλασσική Κούλα ! Έτσι σε περίμενα !!

   Διαγραφή
 10. °º✿
  º° ✿ ✿彡

  Bom domingo!
  Beijinhos.
  Brasil彡✿
  °º✿
  º° ✿ ✿彡

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Ευτυχώς συμφώνησα με την Κάρυ στον ψαρά!

  Υπεράνω των χρημάτων δεν είμαι Γιώργο, μάλιστα πάσχω από έλλειψή τους γι' αυτό και δουλεύω 12 ώρες τη μέρα, αλλά μπροστά σε λίγο καλό... ύπνο με παρέα(!), δε βαριέσαι, χα, χα, χα... Άλλωστε, το είπα και πιο πάνω, "Το χρήμα δεν το λογαριάζω τα δυο σου μάτια σαν κοιτάζω".

  Καλό βράδυ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. ΜΜαζευτήκαμε οι "υποκάτω" των χρημάτων εδώ.χαχαχα Και εγώ όταν κοιτάω τα μάτια της, τα πόδια της, τα στήθη της, ξεχνιέμαι !! χαχαχα

  ΑπάντησηΔιαγραφή