Κυριακή, 29 Ιουλίου 2012

Η ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΤΕΣΤ

Θα την πω γρήγορα, για αυτό ελευθέρωσα και τα σχόλια.
Προσέξτε τα 5 ονόματα. Το κάθε ένα έχει σχέση με κάποιο χαρακτηριστικό. Κατά σειρά έχουμε :


L >> Λωρήν, η γυναίκα που τα έκανε όλα από ΕΡΩΤΑ για τον Ετιέν.  Υπέμεινε τα πάντα, μέχρι υπερβολής θα έλεγα, για το άτομο του.
Laureen : LOVE


R >> Ρέϊ . Ο άνθρωπος που έδειξε ΛΟΓΙΚΗ και ΡΕΑΛΙΣΜΟ. Δεν ρίσκαρε κι ας την λυπόταν την Λωρήν, δεν ήθελε να ρισκάρει τις ζωές τους στα ανοιχτά μέσα στις τρικυμίες.
Ray : REALISM


M >> Μωρίς, ο άνθρωπος που έδινε μεγάλη σημασία στο ΧΡΗΜΑ. Να τη βοηθήσει αλλά να βγάλει και αυτός κάτι, να εκμεταλλευτεί την ανάγκη της για να κερδίσει κάτι.
Maurice : MONEY


S >> Στηβ, ο άνθρωπος που ήθελε SEX για αντάλλαγμα. Ναι στο να βοηθήσει αλλά να του καθόταν η Λωρήν. .
Steve : SEX


E >> Ετιέν. Καλο παιδί αλλά με πολύ ΕΓΩΪΣΜΟ. Δεν κάμφθηκε από την ιστορία της.
Etien : EGO.


Με βάση λοιπόν το με ποια σειρά βάλατε αυτά τα ονόματα, βλέπει κανείς; και το πως ιεραρχείτε τις αντίστοιχες αξίες στη ζωή σας. Πρώτα η Αγάπη ή πρώτα ο Ρεαλισμός κ.λ.π.


ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ αλλά και ΠΑΓΙΔΑ : Επηρεάζεστε σε κάποιο βαθμό από την ΗΘΙΚΗ διάσταση. Το Σεξ μπορεί αν είναι σημαντικότερο στη ζωή σας από τη σειρά που βάζετε τον Στηβ (ιδίως αν είστε γυναίκες) γιατί σκέπτεσθε τι της έκανε της Λωρήν. Όπως και το χρήμα, αλλά να ενοχλείσθε από το ότι ο Μωρίς την εκμεταλλεύτηκε. 


Τώρα αν παρ όλη την ηθική διάσταση του θέματος έχετε τον Στηβ ψηλά (ακόμα και 2ο, 3ο)... σούπερ σεξουάλες !! 


Πάντως η ΣΥΝΤΡΗΠΤΙΚΗ πλειοψηφία των γυναικών βάζει την Λωρήν πρώτη ή δεύτερη ενώ των ανδρών την βάζει από 3η θέση και κάτω) . Πολλοί άνδρες τον Στηβ και τον Μωρίς τον βάζουν ψηλότερα από τη Λωρήν (σου λένε : τα ήθελε ο κόλιας της)


Αν θέλετε να με πιστέψετε είχα βάλει όταν μου το έκαναν πριν 30 χρόνια και... R, E, L, M, S   (παρ όλο που φυσικά το σεξ το είχα σε πολύ ψηλότερη θέση, πιό ψηλά από το χρήμα ας πούμε (που ποτέ μου δεν το μέτρησα, δυστυχώς).


Τα συμπεράσματα για όσους έπαιξαν... δικά σας !! Βλέπετε στα σχόλια τι βάλατε εσείς και τι οι άλλοι. 


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ : Για το τέλος της ερωτικής ιστορίας (το 8ο και τελευταίο κεφάλαιο) στο άλλο μου μπλογκ, Αν θέλετε... πάτε κλικάροντας κι εδώ  

8 σχόλια:

 1. Δεν μπόρεσα να αφήσω σχόλιο, άλλα κατέταξα τον R πρώτα και την Λ δεύτερη, οι άλλοι ήταν στην ίδια κατηγορία για εμένα, συμφέροντος!

  Καλή σου εβδομάδα και πιο δροσερή!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Λογικό για μία γυναίκα, πολλές ψηφίζουν έτσι.

   Διαγραφή
 2. Μα τι μας λες καλέ...! Η ΛΩΡΗΝ εκπροσωπεί την Αγάπη! Η Λωρήν εκπροσωπεί την χαζομάρα
  την φαντασιοπληξία και σύμβολό της τα ανοιχτά πόδια!
  Αυτό το τεστ ποιος τόφτιαξε? Ψυχολόγος???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Εχω κάνει αυτό το τεστ σε πάνω από 100 γυναίκες, στα 30 χρόνια περίπου που το ξέρω. Και σε μερικούς ανδρες.

  Πολλές παίνεψαν την Λωρήν για τις θυσίες που έκανε για την καρδιά της. Πολλές κορόϊδεψαν την Λωρήν για την αφέλεια της και τον αυθορμητισμό της. Όμως μέχρι τώρα ΚΑΜΙΑ δεν αμφισβήτησε ότι το κίνητρο της ήταν ο έρωτας. Είσαι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ !! χαχαχα ΠΡΩΤΟΤΥΠΗΣΑΣ !!! :))

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Γειά σου ρε Κάρυ! Γι' αυτό σε παραδέχομαι :)

  Τώρα εγώ που την έβαλα δεύτερη τη Λωρήν πρέπει να ανησυχώ; Πάντως αμφιταλαντεύτηκα μεταξύ αυτής και του Στήβεν για τη δεύτερη θέση, χα, χα, χα...

  Καλό σας βράδυ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ε τι να κάνουμε βρε Τζιπ...εμείς οι Καρυάτιδες εκεί πάνω που στεκόμαστε τόσους αιώνες βλέπουμε πράγματα που οι υπόλοιποι δυσκολεύεστε να δείτε!χαχαχαχχαχαχα!
  Που θα μου πεις εμένα πως η Λωρήν ήταν αγνή και αθώα...
  -----
  Μην ανησυχείς Στρατηγέ μου! Εσύ ως αθώος πλην γενναίος στρατηγός την είδες διαφορετικά την Λωρήν! Μην εξαπατάσαι από αθώες παρθένες...είναι οι χειρότερες!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Πα, πα, πα εμπάθεια με τη Λωρήν ! Μη σου κάτσει στραβά άνθρωπος !!

  - Επειδή είχε ξεπετάξει όλους τους νέους του χωριού ; σιγά το κεφαλοχώρι !!

  - Επειδή το έριχνε στους ερωτικούς καυγάδες Δευτέρα, Τετάρτη Παρασκευή με τη φουρνάρισα και Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο με την παπαδιά ; Κάθε Κυριακή όμως πήγαινε εκκλησία !

  ΧΑΧΑΧΑ
  ΧΑΧΑΧΑ

  Και χωρίς πλάκα : το τεστ δεν είναι ιστορία. Για να σε ψυχολογήσει πρέπει να δεχθείς αυτά που λέει. Αγνή και αμόλυντος λποιπόν η Λωρήν ! Μέχρι που ο Στηβ της εξήγησε πως κουνάνε όχι μόνο την αχλαδιά αλλά όλα τα δένδρα του δάσους ! :))

  Λεμοναδίτσα ; (έκανε η γυναίκα μου, μου είπε να μη πιω πολύ γιατί έχει ζάχαρη... καλάαααααα... ένα ποτήρι της άφησα, κι ΑΝ κρατήσει μέχρι το μεσημέρι που θα έρθει !! :))

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Τι να δεχτώ? Τις ανακρίβειες? Τα κουκουλοσκεπάσματα των ροζ σκανδάλων της Λωρήν?
  Καρυάτιδα είμαι! Ελληνίδα! Δεν δέχομαι έτσι χωρίς καμμία σκέψη τα δεδομένα της ιστορίας...Τα αμφισβητώ και τα χαρακτηρίζω ανακριβή! χαχαχχαχαχαχαχαχχαχα!
  Κάνε τώρα το ψυχογράφημά μου!

  ΑπάντησηΔιαγραφή