Κυριακή, 5 Αυγούστου 2012

Μία παροιμία για κάθε ζώδιο...

Μη λέτε ότι μόνο σας ψυχοπλακώνω. Το ρίχνω και στο ελαφρό ποικίλο πρόγραμμα.Τι να κάνω, καλοκαιριάτικά, έρχεται πάλι και καύσωνας... Παρμένο από το blog ειδησεογραφίας αλλά και ποικίλλης ύλης "24ρο". ( http://24wro.blogspot.com/  )

ΚΡΙΟΣ: Το γοργόν και χάριν έχει
Το σύμπαν του Κριού κινείται σε διαφορετικό ρυθμό από των υπολοίπων ανθρώπων και για εκείνον μόνο τα γρήγορα πράγματα έχουν ενδιαφέρον. Σκέφτεται και ενεργεί σε fast forward και όποιος δεν μπορεί να τον παρακολουθήσει, ας μείνει πίσω να… τρώει τη σκόνη του. Αυτό έλειπε, να κάτσει ο Κριός να περιμένει τον κάθε αργοκίνητο. Δηλώνει με περηφάνια πως θέλει να ζει τη ζωή στο έπακρο, να μη χάνει τίποτα απ’ όσα μπορεί να απολαύσει. Μόνο που μερικές φορές, μέσα στη βιασύνη του, μπερδεύει τις κατευθύνσεις και τους στόχους του, καταλήγοντας να θυμίζει μάλλον ένα σκυλάκι που γυρίζει μανιωδώς γύρω από τον εαυτό του, κυνηγώντας την ουρά του.

ΤΑΥΡΟΣ: Αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι
Σε μερικά πράγματα ο Ταύρος θυμίζει εκείνο τον τύπο στη διαφήμιση του ουίσκι που κάθεται πλάι στα βαρέλια και περιμένει… περιμένει… μέχρι να ωριμάσει το ποτό. Οι αντοχές του στην αναμονή είναι τεράστιες, μέχρι να προκύψει εκείνο που επιθυμεί. Η σκέψη της τελικής ανταμοιβής τον οπλίζει με απεριόριστη υπομονή, ανεξάρτητα από το είδος του στόχου. Μπορεί να πρόκειται για το να κερδίσει μια «δύσκολη» αγάπη ή μια επαγγελματική προαγωγή. Μπορεί εξίσου να είναι και το υπέροχο φαγητό, που εκείνος θα το περιμένει αδιαμαρτύρητα να ψηθεί πέντε ώρες στη γάστρα (γιατί έτσι θα γίνει νόστιμο), έστω κι αν πεθαίνει της πείνας. Και όχι, στο μεταξύ δεν πρόκειται να συμβιβαστεί με κάτι λιγότερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Το καλό το παλικάρι ξέρει κι άλλο μονοπάτι
Δεν υπάρχει ζώδιο που να κινείται με τόση ευκολία στους λαβυρίνθους της καθημερινής ζωής όπως ο Δίδυμος. Είναι λες και έχει στα γονίδιά του… ενσωματωμένο GPS, που τον βοηθά να βρίσκει τις άκρες ακόμα και στις πιο μπερδεμένες καταστάσεις. Δεν διστάζει να αλλάξει εντελώς κατεύθυνση, αν κρίνει ότι ο δρόμος δεν τον βγάζει εκεί που θέλει, χωρίς να τον απασχολεί αν θα αφήσει ξεκρέμαστα πρόσωπα και καταστάσεις. Μεταξύ μας, την κατεύθυνση μπορεί να την αλλάξει ακόμα και χωρίς λόγο, καθώς την ανάγκη για αλλαγή την έχει στο πετσί του. Ένα είναι βέβαιο: σπάνια θα βρεθεί σε αδιέξοδο, κι αν συμβεί αυτό, θα είναι απολύτως προσωρινό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Όποιος καεί στον χυλό, φυσά και το γιαούρτι
Ο Καρκίνος έχει την τάση να βλέπει και να παρουσιάζει τον εαυτό του σαν μια βασανισμένη ψυχή, που γνώρισε την ανθρώπινη αναισθησία και την προδοσία από παιδάκι (αχ, εκείνη η Καιτούλα στο νηπιαγωγείο). Μπορεί τα τραύματά του να προέρχονται κι από προηγούμενες ζωές, πού ξέρεις; Το σίγουρο είναι ότι όλα αυτά τον έχουν κάνει επιφυλακτικό και έτοιμο να δει στο παραμικρό την επιβεβαίωση των χειρότερων φόβων του: ότι πάλι θα τον πληγώσουν. Έτσι, έχοντας κατά τη γνώμη του «καεί», φυσάει οτιδήποτε του προσφέρεις, ακόμα κι αν είναι… παγωτό. Αλλά το χειρότερο είναι όταν σε βάζει εσένα να φυσάς κάθε μπουκιά της αγάπης σου που του δίνεις, λες και ταΐζεις κανένα νήπιο.

ΛΕΩΝ: Χωριό που φαίνεται, κολαούζο δεν θέλει
Ο Λέων έχει ως βασικό σκοπό της ύπαρξής του να σκορπά τριγύρω την εκθαμβωτική του λάμψη. Παρόλο που και άλλοι έχουν φιλοδοξίες να αναδειχθούν και να προβληθούν, εκείνος τα καταφέρνει καλύτερα απ’ όλους. Και ο λόγος είναι πολύ απλός: δεν χρειάζεται να προσποιηθεί την ανωτερότητα, απλώς την έχει μέσα του. Οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου έρχονται στον κόσμο «πορφυρογέννητοι» σαν τα βυζαντινά πριγκιπόπουλα, ακόμα κι αν οι αντικειμενικές συνθήκες της ζωής τους δεν συμφωνούν με κάτι τέτοιο. Θα συμφωνήσουν, αργά ή γρήγορα. Ο Λέων σπάνια θα εκμεταλλευτεί τους άλλους για να λάμψει. Θα το κάνει με τις δικές του δυνάμεις, με το τουπέ και με την αυτοπεποίθησή του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα μικρό καλάθι
Ο Παρθένος σπάνια παρασύρεται από τα μεγάλα λόγια, και στην επαγγελματική και στην προσωπική του ζωή. Αντίθετα, όσο πιο «κελεπούρι» φαίνεται κάτι, τόσο μεγαλύτερη καχυποψία του δημιουργεί. Α-πο-κλεί-ε-ται να μην έχει κάποιο λάκκο η φάβα. Είναι πεπεισμένος ότι κανείς δεν χαρίζει λεφτά ή διευκολύνσεις χωρίς κάποιο ύπουλο αντάλλαγμα, που πιθανόν θα αφήσει τον ίδιο «ριγμένο». Έτσι, θα κινηθεί διατηρώντας χαμηλές προσδοκίες, και περιμένοντας πότε όλοι οι υπόλοιποι που μαζεύονται γύρω από… τις κερασιές θα την πατήσουν. Το θέμα όμως είναι ότι, ουκ ολίγες φορές, το μικρό του καλαθάκι αποδεικνύεται ανεπαρκές ενώ άλλοι, με λιγότερους δισταγμούς και επιφυλάξεις, γεμίζουν κοφίνια ολόκληρα με λαχταριστά, ζουμερά κεράσια.

ΖΥΓΟΣ: Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες
Ο Ζυγός είναι… η Ελβετία του ζωδιακού. Αυστηρή ουδετερότητα. Αν μπορεί να παίξει τον διαμεσολαβητή ανάμεσα σε δυο άτομα που βρίσκονται σε σύγκρουση, να φέρει κόσμο σε επαφή, να συμφιλιώσει κάποιους που τσακώθηκαν, την καταβρίσκει. Δικαιώνει την ύπαρξή του. Πραγματοποιεί τη φαντασίωσή του να είχε γίνει διπλωμάτης. Αλίμονο όμως αν χρειαστεί να πάρει θέση σε μια διένεξη και να διαλέξει πλευρά, ή να του θέσουν διλήμματα του είδους «ή εμένα ή αυτόν». Δεν έχει χειρότερο. Γιατί εκείνος να διαταράξει τη σχέση του με ένα από τα δύο μέρη; Γι’ αυτό θα προτιμήσει πολύ διακριτικά να βγάλει την ουρίτσα του απ’ έξω και να την κάνει από την εμπόλεμη ζώνη με ελαφρά πηδηματάκια…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά
Για τον Σκορπιό φωτιά υπάρχει πάντα, με ή χωρίς καπνό. Το να υπάρχει και καπνός είναι μια επιβεβαίωση, αλλά μάλλον περιττή. Γιατί απλώς ο Σκορπιός δεν χρειάζεται καμιά έξωθεν μαρτυρία για να σιγουρευτεί. Αν του μπει στο μυαλό μια υποψία, τίποτα δεν θα τη βγάλει από εκεί, ακόμα κι αν κατέβει… ο Θεός ο ίδιος να τον μεταπείσει. Αν τα γεγονότα τον διαψεύσουν αμείλικτα, αν δεν έχει άλλη επιλογή παρά να παραιτηθεί δημοσίως από κάποια ιδέα που του έχει καρφωθεί, θα το κάνει αλλά με τρόπο που θα αφήσει τις αμέτρητες υπόνοιες να αιωρούνται. Ξέρεις, στο στιλ «Έχε χάρη που δεν θέλω να επιμείνω, γιατί θα κλείσουν σπίτια…».

ΤΟΞΟΤΗΣ: Καλομελέτα κι έρχεται
Ο Τοξότης έχει φυσικό ταλέντο στη θετική σκέψη. Του έρχεται πιο φυσιολογικό να βλέπει την αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων. Πρέπει να βρεθεί κάποιος άλλος να του επισημάνει τις δυσάρεστες πιθανότητες, αλλά και πάλι δεν είναι βέβαιο ότι θα τον πείσει. Επίσης ο Τοξότης βρίσκει παράλογο το να ανησυχήσει για υποθετικές μελλοντικές καταστροφές. Εφόσον κάτι αρνητικό συμβεί, θα κοιτάξει τότε πώς θα το αντιμετωπίσει. Έτσι βρίσκεται διπλά κερδισμένος. Αν επιβεβαιωθούν οι θετικές προσδοκίες του, δεν έχει ξοδευτεί σε περιττές ανησυχίες. Αν πάλι δεν επιβεβαιωθούν, τουλάχιστον θα έχει γλιτώσει το άγχος του «πριν» και θα στενοχωρηθεί (αν στενοχωρηθεί…) μια και καλή μετά. Και αυτό όχι για πολύ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Όπου λαλούν πολλά κοκόρια, αργεί να ξημερώσει
Αν ακούσεις κάποιον να παραπονιέται ότι περιστοιχίζεται από ανίκανους και πρέπει να τα κάνει όλα μόνος του, αυτός είναι Αιγόκερως, κατά πάσα πιθανότητα. Κανείς δεν τα καταφέρει καλύτερα από εκείνον, στα πάντα. Από μια σοβαρή επαγγελματική διαπραγμάτευση μέχρι… το πλύσιμο των πιάτων. Κρίμα που δεν μπορεί να κλωνοποιήσει τον τόσο ικανό και αποτελεσματικό εαυτό του. Ελλείψει αυτής της δυνατότητας λοιπόν, προτιμάει να διεκπεραιώνει ολομόναχος τα πάντα, προκειμένου να μην έχει να αντιμετωπίζει κάθε φορά την ανεπάρκεια, την ηλιθιότητα και την ανικανότητα των άλλων. Ο όρος «ομαδική δουλειά» δεν ταιριάζει καθόλου σε αυτό το ζώδιο, που είναι η προσωποποίηση του συγκεντρωτισμού. Ακόμα κι αν αυτό αποβαίνει σε βάρος του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κράτα με να σε κρατώ να ανεβούμε στο βουνό
Ο Υδροχόος είναι ο υπέρμαχος της συλλογικότητας, του «όσο περισσότεροι, τόσο το καλύτερο». Πιστεύει στη συνεργασία, στην αλληλοβοήθεια, στην αλληλοϋποστήριξη, στις οποίες βασίστηκε όλος ο ανθρώπινος πολιτισμός. Ανταλλάσσει χάρες και εξυπηρετήσεις όχι με συμφεροντολογικό σκοπό (ως επί το πλείστον), αλλά επειδή θεωρεί απόλυτα φυσιολογικό και επιβεβλημένο να δίνουν οι άνθρωποι ένα χεράκι ο ένας στον άλλον. Έτσι είναι πρόθυμος να σε βοηθήσει να μετακομίσεις ή να σου κάνει μπέιμπι-σίτινγκ. Φτάνει όμως να μη διαπιστώσει ότι τον εκμεταλλεύεσαι και ότι εσύ δεν προσφέρεις τίποτα, όχι κατ’ ανάγκη στον ίδιο, αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο. Οι άνθρωποι που είναι εαυτούληδες και μοναχοφαγάδες του προξενούν μεγάλη απέχθεια.

ΙΧΘΕΙΣ: Ο λόγος σου με χόρτασε και το ψωμί σου φα’ το
Κάποιοι λένε ότι η αγάπη εκδηλώνεται με πράξεις, και όχι με λόγια, αλλά ο Ιχθύς δεν είναι αυτής της άποψης. Τύλιξέ τον στα γλυκόλογα, στις υποσχέσεις, στα κομπλιμέντα και τον έχεις … του χεριού σου. Μπορεί να πάει να ζητήσει χρωστούμενα από τη δουλειά του, να τον παινέψουν για το πόσο καλά την κάνει, και να φύγει χωρίς καν να έχει αναφέρει το αίτημά του. Να καταπιεί τα πιο εξωφρενικά ψέματα από το ταίρι του, αν συνοδεύονται από μερικές παθιασμένες εκδηλώσεις έρωτα. Και δεν είναι θέμα ανοησίας. Συχνά βαθιά μέσα του ξέρει ότι εκμεταλλεύονται την καλοσύνη του, αλλά του αρέσει τόσο αυτό το αγαπησιάρικο σκηνικό, που δεν θέλει να το χαλάσει προβάλλοντας πεζές απαιτήσεις.


Μαντάμ ΖΖ, συναδέλφισα αστρολόγα, καλά τα λέει ; Εγώ νομίζω πως ναι.

17 σχόλια:

 1. Πολύ καλά όχι απλώς καλά!
  Σίγουρα διαβάζοντάς το ο καθένας θ'αναγνωρίσει στοιχεία του χαρακτήρα του!
  Η τελευταία πρόταση του σκορπιού όλα τα λεφτά:))
  Η μυστικοπάθεια που τον διακρίνει δεν υπάρχει σε κανένα ζώδιο!

  Αυτό το Μαντάμ με βάλε σε σκέψεις ίσως με δείς με καμιά γυάλα να λέω τη μοίρα και το ριζικό σας:))

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μαντάμ Ζού, κατά το Μαντάμ Σουσού ! χαχαχαχ
  Πάει το όνομα για αστρολόγα, θα βγάλεις φράγκα.
  Αλλά θέλω μίζα για να σε διαφημίζω !
  Κανένα νούμερο, σεβαστό. Σε χιλιάρικα ! διψήφιο ; άντε και μονοψήφιο ένεκα η κρίση !
  Να λαδώσουμε το εντεράκι μας !
  Αύριο θα σέ έχω στα κανάλια !
  Να δεις μάνατζερ που έχεις !
  Από τα τουρκικα στα κανάλια, εσύ να λες για ζώδια καλύτερη !
  χαχαχα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΄Οπως τα λες... και ο θεός ο ίδιος να κατέβει.....ΔΕΝ....

  Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δύσπιστη Σκορπιός Λοιπόν.
   Χαίρομαι που το βρήκες ενδιαφέρον και σωστό.

   Διαγραφή
 4. Καμία σχέση ο Καρκίνος!!! :-) Ακριβώς τα αντίθετα!Καλά κάνω και δεν τα πιστεύω!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Κι όμως ! Η ξαδέλφη μου που είναι Καρκίνα, της ταιριάζει γάντι ! Αλλα από σκαντζο-καρκίνα τι να περιμένει κανείς... μπασταρδεμένη κατάσταση ! χαχαχαχα
   Και δαγκάνες και αγκάθια... Παπαπα επικίνδυνη !!
   Ασε που το λιγο σου που ξέρω... ταιριάζει !
   (σε μας θα πεις τώρα για τα σένανε ! χαχαχα)

   Διαγραφή
 5. Τις έχω δει...κάνουν το γύρο του διαδικτύου οι παροιμίες των ζωδίων.
  Και πράγματι όλα αντιπροσωπεύουν στοιχεία της προσωπικότητας αυτών.
  ...Και επειδή το γοργόν πράγματι χάριν έχει προχώρα και στο Πέννα στις σεξεουαλικές ατάκες των ζωδίων.
  Δεν μπορεί θα τις έχεις δει κι'αυτές! ;)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Στο "πένα" δεν βάζω τσόντες, όλα τα κείμενα μου βάζω (και ερωτικά) εκτός από όσα βάζω εδώ (άρθρα, φωτό, αινίγματα, ανέρκδοτα).
   Αυτό που λες θα είχε θέση εδώ.

   Διαγραφή
 6. Γιώργο, εγώ είμαι Λέων. Μακάρι να ήμουν πορφυρογέννητος και να μην πασχίζω να τα βγάλω πέρα κάθε μέρα που περνάει...

  Άντε να δεχτώ πως σκορπάω γύρω μου τη λάμψη. Άντε να δεχτώ και πως έχω την ανωτερότητα μέσα μου. Εξήγησέ μου λοιπόν πως καταδέχομαι και μιλάω με την Κάρυ, αχα, χα, χα... (Μόλις το διαβάσει αυτό φαντάζομαι τι θα επακολουθήσει...)

  Εκείνο που ξέρω και το λέω ειλικρινά είναι πως είμαι περήφανος άνθρωπος και δεν υπάρχει περίπτωση να παρακαλέσω κανέναν και για τίποτα. Μερικές φορές είμαι και ξεροκέφαλος, έτσι με λέει η μάνα μου, αλλά μόνο για πράγματα που μπορώ να καταφέρω, έχω αυτό που λένε "γαϊδουρινή υπομονή"! Τα υπόλοιπα του ζωδίου μου δεν τα έχω βιώσει. (Μακάρι Παναγία μου να κερδίσω το Τζόκερ, να δεις λάμψη που έχω να σκορπίσω, χα, χα, χα...)

  Την καλημέρα μου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καθόλου άσχημα !

   Όπως λέει και ένα παλιό τραγουδάκι :

   "Ο Μέγας Ναπολέων,
   ήταν κι εκείνος Λεων,
   κι Αρμστρονγκ που επάτησε
   ο πρώτος στο φεγγάρι,
   ήταν κι αυτός λιοντάρι !"

   Θα το βάλω καμιά φορά, έχει ωραία κεφάτη μουσική. Ένα τραγούδι για κάθε ζώδιο.

   Διαγραφή
 7. Οτι καλύτερο του ζωδιακού κύκλου έπεσε πάνω μου, Κριός με Κριο,οπότε μακριά μου γιατί αν και γάτα με νύχια και πέταλα τα κέρατα μου είναι δυο ζευγάρια...
  και ιδού πιο περιληπτικά
  Τα άτομα που έχουν γεννηθεί υπό τον αστερισμό του Κριού είναι ενθουσιώδη, αυθόρμητα, μεγαλόψυχα και συχνά επιπόλαια. Διακρίνονται από οξυδέρκεια και πρακτικότητα, ενώ στα δύσκολα βρίσκουν πάντα μία αποτελεσματική λύση. Οι Κριοί είναι κοινωνικοί και φιλικοί άνθρωποι, αλλά έχουν και μία έμφυτη μεγαλομανία, με την έννοια ότι τους αρέσει να αναδεικνύονται και να γίνονται αρεστοί, χωρίς πάντα να το αξίζουν. Θέλουν να είναι πρώτοι σε ό,τι κάνουν και δεν διστάζουν να παλέψουν με νύχια και με δόντια για να το πετύχουν.
  Η ερωτική ζωή του Κριού:

  Ασίγαστο πάθος και συνεχείς αναζητήσεις. Οι Κριοί είναι από τα ζώδια που έχουν τουλάχιστον ένα εγχειρίδιο Kama Sutra στην βιβλιοθήκη τους και διάφορα ερωτικά βοηθήματα κάτω από το κρεβάτι τους. Είναι σχεδόν αδύνατο για έναν Κριό να παραμείνει με έναν ερωτικό σύντροφο για μία ολόκληρη ζωή, αν και κατά βάθος αποζητά σταθερότητα –όχι όμως ανία. Η ερωτική ζωή του Κριού είναι γεμάτη περιπέτειες, θετικές και αρνητικές, οι οποίες τελικά ενισχύουν την εσωτερική του ενέργεια γι'αυτό δεν μετανιώνει και δεν θα τις άλλαζε ποτέ.

  Η γυναίκα Κριός στο σεξ:

  Η γυναίκα Κριός διαθέτει ίσως την πιο ερωτική φύση του ζωδιακού. Έχει μία εσωτερική γοητεία, την οποία αντλεί από την ανεξάντλητη θετική ενέργεια που κρύβει μέση της, η οποία μπορεί να έλξει σχεδόν κάθε άνδρα. Αντιμετωπίζει το σεξ με παιδική διάθεση: Συγκεντρώνει ερωτικά βοηθήματα, επιλέγει προσεκτικά σέξι εσώρουχα και αξεσουάρ, δημιουργεί ατμόσφαιρα και σκαρφίζεται σενάρια που της δίνουν ακόμα περισσότερη ενέργεια και χαρά. Και όταν η μαγική στιγμή φτάσει, οι επιδόσεις της είναι εντυπωσιακές –αρκεί να εισπράξει την ίδια διάθεση και από εσάς. Αν, όμως, έχει να κάνει με έναν σύντροφο που συστηματικά την παραμελεί, δεν της είναι καθόλου δύσκολο να αναζητήσει ερωτικό ενδιαφέρον στο κρεβάτι κάποιου άλλου –ακόμα κι αν δεν νιώθει τίποτε απολύτως γι'αυτόν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Καλά εσύ... δεν μου έρχεσαι συχνά, αλλά "όταν το κάνεις το απολαμβάνω" ! (γενικά ισχύει αυτό ; Υποθέτω ! χαχαχα)
  Καλά τα γράφεις, αλλά άφησες μερικά καλά και κακά απ έξω. Όπως π΄.χ ότι οι Κριοί ότι κάνουν με τα χέρια τους το κάνουν συνήθιως καλά. Διάσημοι χειρουργοί (πολλοί) είναι Κριοί. Αλλά και μάγειροι και ζωγράφοι και γλύπτες...
  Ο "κακός" Κριός (θα ξέρεις ίσως τι σημαίνει αυτό, όταν΄έχει άσχημες πλανητικές σχέσεις, δεν είναι για όλους τους Κριούς) έχει φονικά/δολοφονικά ένστικτα.
  Και για την ερωτική τους ζωή... η γυναίκα Κριός θέλει να είναι "από πάνω" να καλπάζει (πρός τη νίκη ! χαχαχα)
  Όχι δεν είναι το καλύτερο ζώδιο, ούτε το χειρότερο. Είναι ένα ζώδιο που άλλοι μπορεί να λατρεύουν και άλλοι να μην αντέχουν. Όπως και τα υπόλοιπα ζώδια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Έτσι όπως τα λες! Τώρα αποκαταστήθηκε το όνομά μου που λερώθηκε με το ψυχολογικό σου τεστ! αχαχαχα!
  Γιατί, ώς γνωστόν, Χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν τον θέλει!

  Να περνάς καλά!
  :0)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Τα ψυχολογικά σου μια χαρά είναι !
   Απλώς δεν σχολιάσα τα αποτελέσματα όπως σκόπευα,
   απλώς έδωσα την ερμηνεία και σας άφησα εσάς να σχολιάσετε τα αποτελέσματα που δώσατε.

   Και εσύ να περνάς καλά !!

   Διαγραφή
 10. Ναι ναι ναι! καλοοοοοοοοοοοοοοοο! και σε πολλά πέφτει μέσα!
  Καλημέρα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Εμένα πάντως για τρελο-υδροχοάκι μια χαρά με περιγράφει.. χα χα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή