Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012

Μάθανε πως πηδιόμαστε....

Προχθές η Αλβανία γιόρταζε τα 100 χρόνια ανεξαρτησίας της. Μπροστά σε πλήθος κόσμου ο πρωθυπουργός τους ο Σαλί Μπερίσα μίλησε για την "Μεγάλη Αλβανία" που περιλαμβάνει εδάφη απο τα Σκόπια, το Μαυροβούνιο, τα Σκόπια και από την Ελλάδα ! Μέχρι την Πρέβεζα εκτείνεται προς Νότο η Μεγάλη Αλβανία κατά τον Μπερίσα !!

Ο Έλληνας Υπουργός μαθαίνοντας τις δηλώσεις Μπερίσα ανέβαλε τελευταία στιγμή το ταξίδι του στην Αλβανία. Τα Ελληνικά κόμματα τις αποδοκίμασαν. 

Ο Μπερίσα προσπάθησε - όχι πολύ έντονα - να τις ανασκευάσει. Η Ευρωπαϊκή ένωση αποδοκίμασε ΕΜΕΣΑ τις δηλώσεις του, λέγοντας τα τετριμμένα ότι δεν βοηθούν στην καλή γειτονία κ.λ.π. Και σήμερα ο Μπερίσα, ενθαρρυμένος από την χαλαρή αντίδραση της Ε.Ε,  επανήλθε με νέα δήλωση, λέγοντας ότι η μεγάλη Αλβανία θα επιτευχθεί μέσα από την Ευρωπαϊκή Ένωση !! Δήλωση που μπορεί να διαβαστεί με πολλούς τρόπους. 

Χτυπά διακριτικά ο Μπερίσα. Μαζεύει αντιδράσεις και βάζει τους συμπατριώτες του να πιστέψουν ένα όνειρο. Το καλλιεργεί με επιμέλεια, σπέρνει υπομονετικά και περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να θερίσει... 

Μάθανε πως πηδιόμαστε πλακώσανε και οι γύφτοι...

Φανταστείτε για μια στιγμή να είχαμε μιλήσει εμείς με τον Σαμαρά για "Μεγάλη Ελλάδα". Θα είχαν πέσει όλα τα κοράκια πάνω μας. 

Ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών μίλησε προ λίγων ημερών για μειονότητα Τουρκική όχι μόνο σε Θράκη αλλά και σε Ρόδο και σε Κώ !! 

Οι Σκοπιανοί προκαλούν και αντί κάποιος να τους μαζέψει, πιέζουν εμάς να τους βοηθήσουμε να μπουν στο ΝΑΤΟ και στην Ε.Ε. πριν βρεθεί λύση στο θέμα της ονομασίας τους. 

Είναι και πολλά τα λεφτά... Πετρέλαια στο Αιγαίο και στην Κρήτη αλλά και στο Ιόνιο, κοντά σε Αλβανία... Ορυκτός πλούτος στον Βορρά μας... Τους άνοιξε η όρεξη. Ξερογλύφονται. 


Φυσικά θυμάμαι ποιός έφερε τους Αλβανούς. Και ποιοι τους εκμεταλλεύονταν επί χρόνια. Οι πιό πολλοί από εμάς μέσα σε αυτό. Φτηνά χέρια... 


Τα είχα πει από το 2009 που η κρίση ερχόταν. Τα ξαναείπα και το 2010 και πέρσι. Με αναρτήσεις και σχόλια : Τα οικονομικά είναι η ορατή κορυφή του παγόβουνου !  Μας εξαντλούν οικονομικά, μας πάνε σε επίπεδο λιμοκτονίας, για να σκάσουν μετά τα Εθνικά.  Να πάρουν όλα τα τσακάλια από Βορά και Ανατολή κομμάτια δικά μας. Κομμάτια ΔΙΚΑ μας που τα πήραμε πίσω στους Βαλκανικούς με ΠΟΛΥ αίμα ! Κομμάτια ΔΙΚΑ μας που τα  πήραμε μετά τον Β! Παγκόσμιο πόλεμο σαν αντάλλαγμα για τα όσα περάσαμε και τα όσα κάναμε. Για το αίμα που χύσαμε πάλι. 

Περιμένουν να φτάσουμε στο αμήν. Να αρπαχτούμε ίσως ο ένας με τον άλλο, να διαιρεθούμε. Να τους ανάψουν πράσινο οι μεγάλοι και να ξεχυθούν πάνω μας. 

Σε μία Ελλάδα χωρίς όραμα, χωρίς πιστεύω, με πολύ κόσμο ανήμπορο, πολύ νέο κόσμο έξω για ένα κομμάτι ψωμί. Με κατεστραμμένο το Εθνικό φρόνημα. Φρόντισαν οι "θολό" να ταυτίσουν την έννοια του πατριώτη με την έννοια του γραφικού, του ακροδεξιού...  Να μη τολμάς να πεις ότι αγαπάς την χώρα σου... Δεν κάνει... 

Πρέπει να αλλάξει η ιστορία, να αλλάξει η γλώσσα, να αλλάξει ο τρόπος που σκεφτόμαστε, να πεθάνουν οι γέροι με τις γραφικές εμμονές τους σε αξίες που πρέπει να θαφτούν μαζί τους... Και να βγουν άβουλες, αμόρφωτες, ανιστόρητες, μάζες νέων ανθρώπων που δεν θα το "ψάχνουν" και πολύ...  

Περιστοιχισμένοι από αγέλες λύκων που οργανώνονται, εμείς τι κάνουμε ; μαθαίνουμε πως είναι κακό να μιλάμε πολύ για την Ελλάδα, πως κάναμε κακά πράγματα στους τόσο ευγενείς απέναντι μας Τούρκους, πως πρέπει να αποφεύγουμε τις "εθνικιστικές κορώνες" (κατά την κυρία Ρ*pussy). Πως πρέπει ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ, ότι και να μας κάνουν, εμείς να αγαπάμε τον γείτονα, το διαφορετικό, να τους αγκαλιάζουμε όλους, να δείχνουμε κατανόηση. 

Αυτή είναι η πολιτική των Ρε*ούσ(τ)ηδων : κάποιων προδοτών και πολλών ανίκανων πολιτικών, Και των σφουγγοκολάριων δημοσιογράφων στα κανάλια. Όλα αυτά τα γιουσουφάκια και οι πεογλύφτες ξένων αφεντικών που οργανώνουν τον γεωγραφικό αφανισμό μας μετά τον Οικονομικό. Όλων αυτών που είναι οι κύριοι υπεύθυνοι που φτάσαμε εδώ. Όλων όσων μας αφανίζουν στο όνομα ένος θολού ψευτοπροοδευτισμού, ενός κακώς εννοούμενου διεθνισμού αναμεμειγμένου με παρεϊστικα αναρχοαυτόνομα συνθήματα. 

Λέγαμε πως ΠΟΛΛΟΙ πρέπει να καθίσουν στο σκαμνί για τον Οικονομικό αφανισμό μας. Και για εσχάτη προδοσία θα προσθέσω. Για τα Εθνικά δεινά που έρχονται !! 
Για την εκκόλαψη του φασιστικού αυγού του φιδιού, που πάντα αναπτύσσεται κάτω από τέτοιες συνθήκες. Και αυτό μπροστά μας θα το βρούμε... 

Λυπάμαι... δεν μου περισσεύει χιούμορ σήμερα... 


Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2012

Για ένα χαμόγελο ακόμα.

Πάλι στην προσπάθεια να χαμογελάσουμε. Δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ εύκολο αλλά θα το προσπαθήσω. 

1)              

2) Το παρακάτω βιντεο κρατά λίγο παραπάνω από μισό λεπτό. Δείτε το να τρελαθείτε ! ΔΕΝ είναι πλάκα !! 3) Χιουμοριστικό αίνιγμα (ποιο πολύ ανέκδοτο είναι παρά αίνιγμα) : Ένας άνδρας κάνει έρωτα με μία γυναίκα. Κάνει ή με την γυναίκα του στην κρεβατοκάμαρα τους ή με την ερωμένη του σε ένα ξενοδοχείο ή με μία πόρνη σε μπουρδ*λο. Βρείτε ποια είναι κάθε μία κρίνοντας το τι σκέφτεται όταν ο άνδρας της κάνει έρωτα. 

α) Τι ; τέλειωσε κι όλας ; 

β) ακόμα γαμώτο ; 
γ) μπεζ ! Το ταβάνι πρέπει να το κάνω μπεζ ! 

4) Και ένα με ξανθιές (από ξανθιά το άκουσα, αν θέλετε με πιστεύετε) 


Μία τύπισσα (ας την πούμε "Λ") που "περπάταγε κι από τις δύο πλευρές του δρόμου" (πήγαινε και με άνδρες και με γυναίκες), "χτυπά" μία εντυπωσιακή ξανθιά σε ένα μπαράκι. Τελικά την πείθει να πάνε στην γκαρσονιέρα της. 


Μπαίνουν μέσα, κάθεται η ξανθιά στον καναπέ, η άλλη, έμπειρη βάζει μουσική. Μετά ακολουθεί ο διάλογος : 

Λ : Θα πιείς κανένα ποτάκι ;
ΞΑΝΘΙΑ : Ουίσκυ, αν έχεις... 
Λ : Έχω. Να βάλω δυό δάχτυλα ; 
ΞΑΝΘΙΑ : Ε... να πιούμε πρώτα κανένα ποτό... 

Τα ματαλέμε !! 


ΥΓ (Κι αν περιμένατε καιρό, το διήγημα μου "ΑΛΛΟΥ" στο άλλο μπλογκ, σήμερα ανέβασα την πέμπτη συνέχεια) 
Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2012

Κάτι απ΄' όλα...

Καλημερούδια ! Και καλή σας εβδομάδα (αν με διαβάζετε Δευτέρα που το γράφω). 

Κάποιες ξένοιαστες πινελιές. Γιατί το γέλιο δεν μπορούν να μας το πάρουν. Να φύγει λίγο το βλέμμα από την αρένα...  

Και μετά ο καθένας στον καθημερινό του αγώνα. Όπως και όσο μπορεί... 

1) Διαφήμιση του Λόττο ! Δείτε την !  


Ο Διάλογος : "δεν ξέρω που το πάς νεαρέ, αλλά εγώ στην άλλη στάση κατεβαίνω... "  

3) 4) Και κάτι σοφό... 

"Μπορεί ο άνδρας να ανακάλυψε τη φωτιά αλλά η γυναίκα του έμαθε να παίζει μαζί της..." 

Άντε, και τα λέμε πάλι... 
Πέμπτη, 1 Νοεμβρίου 2012

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΜΑΙΗΛ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ : ΤΟΥΣ ΗΡΘΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΥΝΗΜΑ η ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΌ ΕΜΕΝΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ. ΡΩΤΑΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ, ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΤΡΥΝΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΥΠΟΥ FACEBOOK ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ. Κ.Λ.Π. 

ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ !!  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ !! 

ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΚΟΒΟΥΛΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ  (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ) ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ PASSWORD, ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΜΕ ΤΟ FACEBOOK Κ.Λ.Π.   

ΤΟ ΕΠΑΘΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ! ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟ ΦΙΛΗ, ΜΠΗΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΕΡΙ ΤΙΝΟΣ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑ. ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΗΔΗ ΔΩΣΕΙ PASSWORD. ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΑ.   

ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ! ΘΑ ΣΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΡΕΥΟΥΝ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΑΣ, ΜΕΤΑ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΣΑΣ Κ.Ο.Κ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ. 

ΕΓΩ ΑΝ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΜΑΙΗΛ ΔΕΝ ΖΗΤΩ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ PASSWORD, ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ. 
ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΝ ΣΑΣ ΕΡΘΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ. 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΣΕΩΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ : 
ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΝΥΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟ ΕΨΑΞΑ ΣΤΟ ΓΚΟΥΓΚΛΗ. Ε, ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΜΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΝΥΑ ! ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ, ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΩ Κ.Λ.Π. 
ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ,. ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΔΙΒΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΠΟΥ. ΕΙΔΑΝ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑ, ΤΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΖΗΤΟΥΣΑ ΚΑΙ ΕΤΡΕΞΑΝ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΠΕΛΑΤΗ !! 

ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ! ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΆ !! 

ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΟΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ.