Τρίτη, 1 Απριλίου 2014

ΕΡΩΤΙΚΟΣ ΚΑΥΓΑΣ

ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ !! ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ή για άτομα που ενοχλούνται από ερωτικές περιγραφές έστω και αν δεν είναι "ακραίες" 


Είναι άρθρο, όχι διήγημα.  

  

Το άρθρο αυτό το έχω γραψει πριν πολλά χρόνια. Τέλη δεκαετίας 90 αν θυμάμαι καλά. Το έχω δημοσιεύσει (τότε) σε γυναικεία περιοδικά. Τώρα που το ξαναβρήκα, το βάζω και εδώ. 


Είστε νέοι άνθρωποι, χαίρεστε το σεξ με τον σύντροφό σας και θέλετε να δοκιμάσετε μία νέα εμπειρία μαζί του ;


Έχετε ένα μακροχρόνιο δεσμό, τα έχετε βρει στον ερωτικό τομέα σε γενικές γραμμές με το ταίρι σας… αλλά πιστεύετε πως ήρθε η ώρα να φρεσκάρετε την σεξουαλική σας σχέση ;


Είσαστε χρόνια παντρεμένοι και θέλετε να ανανεώσετε την σεξουαλική σας ζωή ;


Μήπως τελικά λαχταρίσατε λίγη …δράση στο κρεβάτι ;


Αν απαντήσετε καταφατικά σε ένα ή περισσότερα από τα παραπάνω ερωτήματα τότε ίσως να σας ενδιαφέρει η «σεξουαλική μονομαχία»,  ο «καυγάς» όπως θα τον λέμε στη συνέχεια (σύντμηση του «ερωτικός καυγάς»). 


Μη σας ξεγελά το όνομα του, είναι ένα απλό ερωτικό παιχνίδι χωρίς καθόλου βιαιότητες ή τουλάχιστον – αν σας αρέσουν - όχι παραπάνω από όσο θέλετε. Αν σας πάει, θα σας χαρίσει σίγουρα κάποιες έντονες στιγμές και θα σας βοηθήσει να βγείτε για λίγο από τα «καθιερωμένα».


Ο καυγάς με δυό λόγια : 


Θα προσπαθώ να γράφω σε ουδέτερο γένος, για να αποφύγω μια να μιλώ μια για άνδρα και μια για γυναίκα. Έτσι αναφέρομαι σε «δύο πρόσωπα», «το ταίρι» (του κάθε προσώπου), για ζευγάρι κ.λ.π.  Όσο μπορώ, μερικές φορές δε γίνεται.


1). Τι είναι ο ερωτικός καυγάς : Είναι ένα ερωτικό παιχνίδι. Τα ερωτικά παιχνίδια αναζωογονούν και χαρίζουν ποικιλία στις σεξουαλικές σχέσεις ενός ζευγαριού. Μερικές φορές επίσης την βελτιώνουν.


2) ΔΕΝ έχει καμιά σχέση με πραγματικό καυγά, βία,  δεσίματα, υποταγές κ.λ.π


Ο καυγάς είναι ένα ερωτικό παιχνίδι. Δεν χρειάζεται καμία άσκηση βίας και καμία πρόκληση πόνου για να παιχτεί. Αν όμως ένα ζευγάρι συνηθίζει να χρησιμοποιεί βία και πόνο στα ερωτικά του παιχνίδια, τότε μάλλον θα το κάνουν και στον καυγά και ας μη χρειάζεται.  Περί ορέξεως…


3) Το ζευγάρι κάνει έρωτα όπως θέλει. Ο μόνος περιορισμός είναι να μπορούν να έρθει κάθε ένα από τα δύο πρόσωπα ανά πάσα στιγμή σε οργασμό. 

Στάσεις του στυλ "τώρα σε φέρνω εγώ και σύ κάθεσαι και το απολαμβάνεις, μετά με φέρνεις εσύ και το απολαμβάνω εγώ" αποκλείονται.


4) Ποιός κερδίζει : Όποιο πρόσωπο κάνει το άλλο να "λαλήσει" (να έρθει σε οργασμό) πρώτο ! 

Διότι όποιο πρόσωπο από τα δύο το καταφέρει αυτό :

(α) είναι τεχνίτης (ή τεχνίτρια) τόσο ώστε στο να φέρει το ταίρι του σε οργασμό πριν έρθει το ίδιο . Τουλάχιστον εκείνη τη φορά, σε εκείνο τον καυγά.   

(β) μπορεί να κοντρολάρει τον δικό του «ξεσηκωμό» (έξαψη, πάθος) και να κρατηθεί τουλάχιστον μέχρι να έλθει πρώτο το ταίρι του . Όχι να μην έρθει καθόλου, δε λέω αυτό. Απλώς προσπαθεί να κρατηθεί τόσο ώστε να μην έρθει πρώτο. Μόλις έρθει το ταίρι του, αφήνεται και το απολαμβάνει. Νίκησε.


Και που νίκησε ; Μετά το πρόσωπο που έχασε αναλαμβάνει να φέρει το πρόσωπο που νίκησε, μη μείνει παραπονεμένο. Πως ; το πρόσωπο που νίκησε το αποφασίζει και το πρόσωπο που έχασε αναλαμβάνει να το τελειώσει. 

Με τέτοιο χαμό (αν «φούντωσε για καλά ο καυγάς») και το πρόσωπο που νίκησε δεν θα απέχει πολύ από το να έρθει.


5) Σε ένα καυγά μπορεί να υπάρχουν ένας γύρος (συνηθισμένο) ή παραπάνω ή να πει το ζευγάρι «όποιος πάρει τους πιό πολλούς γύρους σε μία ώρα (π.χ.) Ο κάθε γύρος κρατά μέχρι να έλθει ένας από τους δύο.  Βασικός κανόνας του καυγά : Όποιος έρθει πρώτος χάνει.


Το πρόσωπο που νίκησε παίρνει τον πόντο του συγκεκριμένου γύρου.  Μετά το πρόσωπο που έχασε αναλαμβάνει να φέρει τον νικητή (ή τη νικήτρια) στη συνέχεια, όπως είπαμε. 

Αυτό φυσικά δεν μετρά στο τελικό σκορ. Γίνεται για να αρχίσει ο επόμενος γύρος (ίσως μετά ένα ντουζ, ένα πότο, ένα τσιγάρο, μία μικρή ανάπαυση) ΚΑΙ με τους δύο να έχουν έλθει. Αλλιώς το πρόσωπο που νίκησε θα έλθει πιθανότατα πρώτο σε οργασμό στον επόμενο γύρο, όπως θα είναι ξαναμμένο, και θα χάσει. Όχι ζαβολιές ! :))


6) Ο κανόνας "όποιος έρθει πρώτος χάνει" βγήκε γιατί οι γυναίκες μπορούν (πολλές φορές, όχι όλες, όχι με όλους) να προσποιηθούν οργασμό. ενώ οι άνδρες... φαίνεται αν ήρθαν. Με το "όποιος έρθει πρώτος χάνει", δεν συμφέρει τις γυναίκες να προσποιηθούν ότι ήλθαν, θα χάσουν.


7) Ο καυγάς παίζεται κυρίως σαν ερωτικό παιχνίδι. Για να ανάψουν περισσότερο τα αίματα... Βάζει το ζευγάρι ένα στοίχημα και το παίζουν στο κρεβάτι ! Ή αν θέλουν κάτι διαφορετικό, περνά όποιου νικήσει. «Πάμε να δούμε τους Χ... έχουμε καιρό να τους δούμε !»  «Πάλι ; Βαριέμαι ! Έχει και ποδόσφαιρο σήμερα !» Καταλαβαίνετε πως μπορεί να λυθεί....


8) ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟΣ ΚΑΥΓΑΣ : Γράφτηκε σε γνωστό γυναικείο περιοδικό στα μέσα της δεκαετίας του 90 για τον ερωτικό καυγά. Γράμμα αναγνώστριας όπως το θυμάμαι :  

«Ο ερωτικός καυγάς βοήθησε να ανανεώσω την σχέση μου με τον άνδρα μου, κάπου είχαμε βαλτώσει. Ο μικρός μας γιος πάει Αγγλικά το απόγευμα και πάμε ή εγώ και ή ο άνδρας μου με το αυτοκίνητο να τον πάρουμε. 

Να πω την αμαρτία μας μερικές φορές βαριόμαστε. Καταλαβαίνετε αυτές τις φορές που βαριόμαστε και οι δυό – και έχουμε ερωτική διάθεση - πως "λύνουμε" το ποιός θα πάει να τον πάρει ! Και η δασκάλα του μετά απορεί γιατί αργούμε καμιά φορά να πάμε να τον πάρουμε !! » 


9) Φυσικά με τα δύο πρόσωπα να κρατιούνται προσπαθώντας το κάθε ένα να μην έρθει μέχρι που να έλθει το άλλο (ο/η ερωτική αντίπαλος) ... γίνεται χαμός στο ίσωμα. Τα δίνουν όλα για να ανάψουν το ένα το άλλο περισσότερο από ότι είναι εκείνα και να νικήσουν... Το έλα να δεις...


10) Είναι ο ερωτικός καυγάς για κάθε περίπτωση ;

Με τίποτα !!  


Κατ’ αρχήν πολλοί άνδρες ΔΕΝ είναι του ερωτικού καυγά. Το να χάνουν, έστω και σε ένα ερωτικό παιχνίδι από μία γυναίκα είναι κόντρα στον περιβόητο ανδρικό εγωϊσμό τους. 

Οι γυναίκες πάλι ή δεν το ξέρουν αυτό το παιχνίδι ή διστάζουν να το προτείνουν. Και φυσικά πολλές δεν είναι «καυγατζούδες». 

Υπάρχουν γυναίκες που είναι τρομερές στο κρεβάτι, όχι όμως στον καυγά. Δεν είναι τόσο ανταγωνιστικές, τόσο σεξουαλικά επιθετικές. Είναι παθητικές, άλλο στυλ και τίποτε το μειονεκτικό. Μία γυναίκα μπορεί να είναι παθητική στον έρωτα, καθόλου καυγατζού και να είναι φοβερή ερωμένη. 

Όπως και πολλοί άνδρες τον θεωρούν κουταμάρα. Δεν θέλουν να χάνουν, ούτε σε ένα ερωτικό παιχνίδι, ή - το συνηθέστερο - έρχονται πολύ γρήγορα, οπότε ο καυγάς δεν είναι για αυτούς.


Ο ερωτικός καυγάς είναι για ζευγάρια με χιούμορ, με φαντασία, που τους αρέσουν τα ερωτικά παιχνίδια. Πρέπει να είναι ανταγωνιστικά άτομα, να έλκονται από ανταγωνιστικά παιχνίδια, ερωτικά ή μη. Να είναι ερωτικά επιθετικά, να τα φτιάχνει η ιδέα ότι μπορούν να νικάνε ΚΑΙ στο κρεβάτι.   


Από εκεί και πέρα… Και το καλύτερο σου φαγητό να τρως κάθε μέρα, και το αγαπημένο σου τραγούδι να ακούς συνέχεια… θα βαρεθείς…


Έτσι και ο καυγάς. Ισχύουν τα τρία «όχι» : OXI για όλους, ΟΧΙ με οποιονδήποτε, ΟΧΙ για κάθε στιγμή.


Και αν είστε «καυγατζού»… Κρατείστε τον σαν κάτι έξτρα… Για μία σπέσιαλ περίπτωση… 

Και ΠΑΝΤΑ… καλύτερα να νοιώθετε ότι και το ταίρι σας θέλει να παίξει, ότι θα βάλει τα δυνατά του να σας νικήσει. Αν έχει πιάσει μόνο εσάς το «μαχητικό» σας… άστε τον καυγά για άλλη φορά καλύτερα... 


11) Δηλαδή το πρόσωπο που προσπαθεί να μη ερεθιστεί κερδίζει ; Ή αυτό που κρατιέται με το ζόρι ; Τι σόϊ παιχνίδι είναι αυτό ?   


Κάθε ερωτικό παιχνίδι ή παίζεται με τους κανόνες του ή αλλιώς καλύτερα να μη παίζεται. Στον καυγά τα δύο πρόσωπα ΜΕΤΕΧΟΥΝ στο ερωτικό παιχνίδι. Πυρπολούν και πυρπολούνται. Ερεθίζουν και ερεθίζονται. Προσπαθούν να το κάνουν να διαρκέσει όσο γίνεται περισσότερο.


Δεν σκέπτονται όμως κηδείες, άλλα θλιβερά ή άσχετα («τι θα μαγειρέψω αύριο» η μία, «τι πρέπει να πω στο Διευθυντή» ο άλλος) για να μην έρθουν σε οργασμό... 

Αν το κάνουν αυτό δεν παίζουν σωστά, καλύτερα να μη παίξουν. 


Καυγάς σημαίνει τα δίνω όλα για να κάνω το ταίρι μου να «τα δει όλα» και να έρθει πρώτο, προσπαθώ να ελέγξω τον ερεθισμό μου για να μη χάσω ΑΛΛΑ δεν μπαίνω στην κατάψυξη !!


Στον καυγά επίσης δεν κρατιέσαι ντε και καλά συνέχεια... Κρατιέσαι τόσο όσο ευχαριστιέσαι αυτή την καθυστέρηση... όταν φτάσεις στο "αρκετά κράτησα, δεν πάει άλλο"... απλά αφήνεις τον εαυτό σου να εκραγεί... και απολαμβάνεις την έκρηξη !!


Παιχνίδι είναι... Να περάσεις καλά πας... όχι να σκάσεις ! Αν τύχει όσο κρατιέσαι και έρθει το ταίρι σου, τότε νίκησες. Αν τα παρατήσεις πρώτος/πρώτη έχασες. ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ «ΛΥΘΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ»… ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΧΑΜΟΣ !!


12) Φαντασιωση σχετική με τον καυγά (για πιο «προχώ» άτομα) : 


Ο άνδρας "τιμωρεί" τη γυναίκα για αυτά που "είπε", για αυτά που "έκανε" κ.λ.π  (Όχι σοβαρή αιτία, προφασίζεται τον θυμωμένο, δεν είναι. 

Ερωτικό παιχνίδι παίζουν, η αιτία είναι της πλάκας τις περισσότερες φορές). 

Η γυναίκα είναι ομοίως «θυμωμένη» για τον ίδιο «λόγο» ή για κάποιον άλλο.


Ο άνδρας θέλει να την «τιμωρήσει» λοιπόν με το να "δείρει" το "δικό του" το "δικό της" ! Όπου «δικό του» είναι η γλώσσα του, τα δάχτυλα του, το μόριο του… Όσο για το  «δικό» της… μπορεί να είναι το μόριο της, το στόμα της, η πίσω της πόρτα, ανάλογα με την position. 


Και εκείνος την «δέρνει» μέχρι να την λαλήσει !! Και εκείνη φυσικά τον "δέρνει" παρομοίως με αντίστοιχο στόχο. 

Και "τώρα θα δεις" ο ένας" και "δεν θα σου περάσει" η άλλη... και χαμός επί του ισώματος... 

Και περάσανε και αυτοί καλά και εμείς καλύτερα !! 


Όποιος και να νικήσει, σε αυτόν τον καυγά δεν έχει σημασία, και οι δύο νικητές ουσιαστικά. 


13) Καυγάς μεταξύ γυναικών : Ναι υπάρχει και είναι πολύ έντονος μια και η γυναίκα συνήθως αργεί περισσότερο από τον άνδρα. 


Αγαπημένη στάση το «τριφτό» (να τρίβονται τα δύο μόρια μεταξύ τους) ε μία από τις παραλλαγές του. 


Φυσικά και με διάφορα βοηθήματα γίνεται, όπως και με το κλασσικό 69. Αλλά το τριφτό (θεωρείται πιό «μαχητικό» και προτιμάται.


14) Γιατί στα αγγλικά λέγεται sexfight ;  Γιατί σύμφωνα με τα όσα ανέφερα πριν, η κύρια «πάλη» είναι το ένα μόριο «κόντρα» στο άλλο. Στα αγγλικά το χαρακτηριστικό του φύλου και του μορίου (γενικά, υπάρχουν και άλλες λέξεις) λέγεται «sex» . «Fight» είναι η μάχη. 


Άρα η «μάχη» ενός ανδρικού μορίου με ένα γυναικείο (ή δύο γυναικείων μορίων όπως ανέφερα) λέγεται sexfight.


Το αναφέρω γιατί αυτός ο όρος είναι διαδεδομένος και στα Ελληνικά. Πολλά άτομα τον χρησιμοποιούν.  


15) Να θυμάστε : δεν είναι για όλες ο καυγάς. Από τις 10 που θα το διαβάσουν αυτό το άρθεο και θα πάνε να το εφαρμόσουν, οι παραπάνω από τις μισές θα διαπιστώσουν πως δεν είναι για αυτές ή για τον σύντροφο τους. Ή και για τους δύο.


Δεν πειράζει ! Δεν σημαίνει τίποτα αυτό !! Μπορεί πολλά ζευγάρια να περνάνε υπέροχα ή χάλια ή μέτρια με ή χωρίς καυγά, για διάφορους λόγους, ΑΣΧΕΤΟΥΣ με τον καυγά.  


Πες τε το μια συνταγή μαγειρικής που για κάποια ζευγάρια μπορεί να δουλέψει και σε άλλα όχι.


16) Ψυχολογική ερμηνεία του καυγά : 


Ο καυγάς μπορεί να είναι παιχνίδι αλλά όπως κάθε παιχνίδι βοηθά στην εκτόνωση. 


Επίσης ο κάθε ένας από τους δύο παρτενέρ είναι σαν να λεει στον άλλο : «ξέρω πως επιβεβαιώνεις τις ερωτικές σου ικανότητες σου μέσα από τον οργασμό μου. 


Ε λοιπόν αυτή τη φορά θα επιβεβαιώσεις ΕΣΥ τις δικές μου ικανότητες, θα αποσπάσω τον οργασμό σου πριν αποσπάσεις εσύ τον δικό μου»


17) Ο Καυγάς σαν show


 Πολλές γυναίκες δεν είναι πράγματι «καυγατζούδες». Δεν τους αρέσει και τίοποτα το κακό. Το κάνουν λοιπόν προσποιητά για να μη χαλάσουν το χατίρι στο ταίρι τους (αν το ταίρι τους θέλει πότε πότε καυγά).


Επίσης μερικές γυναίκες «καυγαδίζουν» με άλλες γυναίκες για να ικανοποιήσουν το κοινό τους ή το σύντροφο τους σε ένα show, σε μία φαντασίωση, για να γυρισθεί ένα βίντεο  κ.λ.π.  

Tο κάνουν συχνά προσποιητά (όπως συμβαίνει και για κάθε άλλη ερωτική πράξη), για όποιο λόγο μία γυναίκα γυρίζει ερωτικές ταινίες και βίντεο. 


18) Μετά από ένα πραγματικό καυγά, συνίσταται ο ερωτικός καυγάς ;


Mόνο αν το καυγαδάκι ήταν ελαφρύ. Αν η ατμόσφαιρα είναι φορτισμένη και πάτε να το γυρίσετε στο καλαμπούρι και στους έρωτες μπορεί να φανεί σαχλό ή ανεπίκαιρο. 


Πάντως αυτό που λένε… ότι μετά από καυγαδάκι το σεξ είναι καλύτερο… έχει σχέση ΚΑΙ με την ιδέα του καυγά…


- Από τη μια δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό σαν απόδειξη του έρωτα σου ή/και από τύψεις (αν κατά βάθος ξέρεις ότι έφταιγες) κ.λ.π.


- Από την άλλη… όπως υπάρχουν κατάλοιπα από την πραγματική παρεξήγηση… και μια και ο καυγάς ΕΙΝΑΙ ανταγωνιστικός… ευκαιρία να δώσετε ένα «μαθηματάκι» στο ταίρι σας που δεν τα ξεχάσει εύκολα !! Και έτσι εκτονώνεστε και οι δύο μια χαρά.


19) Που εφαρμόζεται (σαν ιδέα) ο καυγάς : 


Σε διαφημίσεις, σε ταινίες (και όχι μόνο τσόντες), σε ερωτική λογοτεχνία (πολύ). 


Εδώ όμως κυρίες μου θα σας δυσαρεστήσω κάπως. Ενω στις τηλεοπτικές διαφημίσεις και στις κανονικές ταινίες ο καυγάς αναφέρεται σε ετερόφυλα ζευγάρια… στις 100 ερωτικές ταινίες για sexfight και στα 100 ανάλογα διηγήματα (ΑΝ σας ενδιαφέρουν φυσικά), τα 80 περίπου είναι μεταξύ δύο γυναικών, τα 10 μεταξύ δύο ανδρών και τα 10 (το πολύ !) μεταξύ ενός άνδρα και μίας γυναίκας. Αν κάνετε μία έρευνα με το Google στο sexfight θα το διαπιστώσετε….  


O λόγος : Η ερωτική "βιομηχανία" (βιομηχανία του σεξ) βασίζεται ΚΥΡΙΩΣ στις προτιμήσεις του ανδρικού κοινού. Αυτή είναι η συντριπτική πελατεία τους. Ετσι τα προϊόντα τους (ταινίες, βίντεο, διηγήματα, φωτογραφίες) σε άνδρες απευθύνονται κατά κύριο λόγο.  


Και η πλειονότητα των ανδρών όπως είπα (βλ.10)… δεν πολυθέλει τον καυγά άνδρα-γυναίκας. Εκεί μάλλον χάνει. Επειδή όμως το λεσβιακό είναι μία από τις αγαπημένες φαντασιώσεις των ανδρών, ο καυγάς δύο γυναικών προτιμάται.


Αγαπημένη σενάριο καυγά σε ερωτική ταινία : Δύο σούπερ γκόμενες πιστεύουν ότι είναι και οι πρώτες στην περιοχή τους. 


Την τόσο ωραία για μία γυναίκα αίσθηση αυτής της υπεροχής έρχεται να διαταράξει μία άλλη γυναίκα που πιστεύει ακριβώς τα ίδια για τον εαυτό της. Η δεύτερη είναι συνήθως νεοπροσληφθείσα στην ίδια δουλειά με την πρώτη, νέα γειτόνισσα κ.λ.π. 


Πως λύνουν αυτό το τόσο σοβαρό θέμα ; Κλείνουν ραντεβού για να λογαριαστούν, για να δουν ποια είναι οι καλύτερη. Μόνο που επειδή δεν θέλουν να πιαστούν μαλλί με μαλλί, ούτε μόλωπες, γρατζουνιές ή κάτι χειρότερο… αποφασίσουν να το λύσουν με ερωτικό καυγά. Ραντεβού στο σπίτι της μιας που πάει ή άλλη, ή στο ξενοδοχείο… κι ας νικήσει η καλύτερη !   


Σε μία ΛΙΓΟ πιο βίαια παραλλαγή (όχι πολύ)… δύο γυναίκες διεκδικούν τον ίδιο άνδρα, μία άλλη γυναίκα, μία δουλειά. 


Αρχίζουν οι άγριες ματιές, πιάνονται στο τέλος, πέφτουν στο χαλί, φουστάνια σηκώνονται, μπλουζάκια ανοίγουν όπως παλεύουν, τελικά όλο και περισσότερο τα σώματα τους σε επαφή και τρίβονται. 


Όπως είναι εξιταρισμένες από τον πραγματικό καυγά, αρχίζουν να εξιτάρονται και αλλιώς. Οπότε κάποια στιγμή παρατούν τον πραγματικό καυγά και τον ρίχνουν στον ερωτικό. 


Νικήτρια – με ότι αυτό συνεπάγεται - όποια νικήσει με αυτό τον τρόπο. 


Φυσικά μιλάμε για δισεξουαλικές γυναίκες ή λεσβίες που πέρα από την κόντρα τους, σαν γυναίκες γουστάρει η μία την άλλη. Δεν μιλάω ότι θα πιαστεί μαλλί με μαλλί η κάθε κυρία Φρόσω με την κάθε κυρία Βούλα και θα καταλήξουν σε ερωτικό καυγά !  


Θα εκπλαγείτε με το πόσες ΧΙΛΙΑΔΕΣ ταινίες έχουν γυριστεί με αυτά τα σενάρια ή παραλλαγές τους. Ίσως και το 80 % των ταινιών με θέμα τον καυγά που γυρίζονται ή διηγημάτων που γράφονται… αυτό το σενάριο πάνω κάτω έχουν. Και πουλάνε !! ΠΟΛΥ !!  


20) Άλλες περιπτώσεις καυγά, σε ετερόφυλα ζευγάρια :

20.1 Η ταινία (όχι τσόντα) «Με τα λεφτά των άλλων», μέσα δεκαετίας 90, Ντάνυ Ντε Βίτο, Πενέλοπ Αν Μιλερ, Γκρέκορυ Πεκ


Ο Ντάνυ πολιορκεί την Πενέλοπε και ταυτόχρονα θέλει  να της πάρει και την οικογενειακή επιχείρηση που έχει με τον πατέρα της (Γκρέκορυ Πεκ). 


Σε κάποια φάση της λέει να παίξουν την επιχείρηση στο κρεβάτι. Αν κερδίσει την παίρνει, αν χάσει παύει να την διεκδικεί. 


«Και αν τελειώσουμε μαζί και έρθουμε ισοπαλία ;» τον ρωτά η Πενέλοπε. 


Αυτό ο Ντάνυ (κατά το σενάριο) δεν το είχε σκεφθεί και έχασε την ευκαιρία. (Ενώ μπορούσε να της χαρίσει την ισοπαλία ή να προτείνει δεύτερο γύρο σε αυτή την περίπτωση. Να μην είχα γράψει εγώ το σενάριο !   :))


20.2 Στα μέσα της δεκαετίας του 70 παίχτηκε μία Ιταλική σεξοκωμωδία. O τίτλος μου διαφεύγει, η επίμαχη σκηνή όχι :


Είναι καλοκαίρι, πλησιάζουν διακοπές και η δασκάλα βάζει έκθεση στην τάξη της (Δημοτικό) που θα πάνε διακοπές. Την δείχνει σπίτι της, μόνη, να διαβάζει στην έκθεση ενός μαθητή της : 


«Χθες βράδυ μιλούσαμε στην αυλή για αυτό. Ο μπαμπάς μου ήθελε να πάμε στην λίμνη να ψαρεύει με τους φίλους του. Η μαμά μου ήθελε να πάμε στο χωριό στο βουνό, εκεί που μένει η αδελφή της. 


Δεν φώναζαν, έπιναν κρασί και καθόντουσαν παρέα στην μεγάλη πολυθρόνα. Εγώ όμως φοβόμουνα ότι θα τσακωθούν γιατί ο καθένας έλεγε τα δικα΄του. 


Τότε είπε ο μπαμπάς : «Να βάλουμε τον Μάριο για ύπνο. Μετά πάμε και εμείς και θα σου δείξω που θα πάμε !»


Η μαμά μου γέλασε και του είπε:«πάει την έχασες τη λίμνη»!


Με βάλανε να κοιμηθώ και πήγαν και εκείνη στην κρεβατοκάμαρα τους. Εγώ όμως παρ’ όλο που δεν φαινόντουσαν θυμωμένοι, φοβήθηκα ότι θα τσακωθούνε και ύστερα από λίγο πήγα προς το δωμάτιο τους να δω τι γίνεται. 


Περίμενα ότι θα άκουγα φωνές αλλά ήταν ησυχία. Η πόρτα της κρεβατοκάμαρας ήταν κλειστή. Όταν η πόρτα τους είναι  κλειστή μου έχουν πει να μην την ανοίγω.


Άκουγα όμως τον μπαμπά να βαριανασαίνει και να λέει «στη λίμνη θα πάμε μωρή ! Έλα πές το !» 


Η μαμά μου πότε αναστέναζε, πότε γελούσε λαχανιασμένα και αυτή και του έλεγε «δε θα σου περάσει ! Τώρα θα δεις ! Δε θα σου περάσει !»


Άκουγα και το κρεβάτι τους να τρίζει, φοβήθηκα μη σπάσει, τόσο πολύ έτριζε. Αν έσπαγε, θα έβγαιναν και θα με έβλεπαν, έτσι γύρισα στο δικό μου.


Την άλλη μέρα το πρωϊ όταν η μαμά μου με ετοίμαζε για το σχολείο ρώτησα που θα πάνε. Ο μπαμπάς είχε φύγει στη δουλειά.  


Η μαμά μου γέλασε και μου είπε ότι θα πάμε στην θεία μου, στο βουνό»


Όση ώρα μίλαγε το παιδί, η δασκάλα, νέα και σέξυ, άναβε και κόρωνε. Την έδειχνε να φαντάζεται αυτά που έγραφε το παιδί (ήξερε τους γονείς του, μπορούσε να τους φαντασθεί) και να χαϊδεύεται λίγο.


Αυτά περί καυγά. Εδώ είμαι για απορίες !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου